Infofinanciar > Lumea la zi > FOXNEWS: Dilema lui Harry: A sacrificat totul pentru o viață normală, dar a câștigat foarte puțin
Lumea la zi

FOXNEWS: Dilema lui Harry: A sacrificat totul pentru o viață normală, dar a câștigat foarte puțin

evz.ro
FOTO: evz.ro

Prințul Harry a luat o decizie istorică în 2020, când el și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la rolurile lor de membri majori ai familiei regale pentru a-și croi propriul drum în SUA, dar alegerea nu a dus la fericirea și împlinirea la care s-ar fi așteptat, potrivit expertului regal Duncan Larcombe.

Larcombe a declarat pentru Fox News Digital că, deși la suprafață, Harry pare să aibă tot ceea ce și-ar fi putut dori vreodată, inclusiv dragoste, copii, succes și un „palat” al său, bărbatul de 38 de ani „pare că poartă greutatea lumii pe umeri”.”Harry pare disperat de nefericit”, a notat Larcombe.

Harry a căutat întotdeauna un vis care a continuat să îl ocolească

El a continuat: „L-am urmărit îndeaproape de când era adolescent, pentru munca mea, și simt că, dacă Harry este atât de fericit pe cât ne spune, așa cum el și Meghan ne spun că sunt, trebuie să își spună rapid fața”.

Larcombe este autorul biografiei din 2017 „Prințul Harry: The Inside Story”, care a relatat perioada petrecută de ducele de Sussex la internatul de elită Eton, cariera sa militară și viața sa amoroasă. El a declarat pentru Fox News Digital că Harry a căutat întotdeauna un vis care a continuat să îl ocolească.”Copiii visează ca într-o zi să fie prinț”, a spus Larcombe. „Harry, toată viața lui, a visat ca într-o zi să fie normal”.”Și sincer nu cred, și nu sunt singurul care crede asta, Harry pur și simplu nu a găsit acel vis”.

thenews.co.ro

thenews.co.ro

În 2021, Harry s-a destăinuit despre faptul că s-a luptat cu controlul mediatic care a venit odată cu statutul de membru al familiei regale și că și-a dorit o viață normală, într-un interviu cu Oprah Winfrey pentru seria de documentare Apple TV+ a celor doi, „The Me You Can’t See”.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu normal, spre deosebire de a fi Prințul Harry, să fiu doar Harry”, a recunoscut el. În serial, Harry a reflectat asupra fericirii pe care a trăit-o atunci când a reușit să atingă un sentiment de normalitate în timpul anilor de serviciu militar.

„Cele mai fericite momente din viața mea au fost cei 10 ani în armată – fără îndoială”, i-a spus el lui Winfrey.  „Pentru că am ajuns să port aceeași uniformă ca toți ceilalți. A trebuit să fac același antrenament ca toată lumea. Am început de jos ca toată lumea”. „Nu a existat niciun tratament special din cauza a ceea ce am fost”, a adăugat el. „Acolo m-am simțit cel mai normal”.

Larcombe a explicat că, îndepărtându-se de lumina reflectoarelor regale și luând-o de la capăt în Statele Unite, Harry ar fi putut crede că ar putea ajunge la viața normală pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

”Harry pare să fi sacrificat absolut totul și a obținut foarte, foarte puțin în schimb”

Cu toate acestea, Larcombe crede că Harry nu a reușit să își îndeplinească visul, întrucât noua sa viață nu se deosebește prea mult de cea anterioară.”Pentru că tot ceea ce are, a avut deja”, a spus el, potrivit foxnews.com

Larcombe a continuat: „Dacă Harry ar fi vrut să ajungă la Steven Spielberg sau la Barack Obama, la oricine, ar fi putut să o facă, încă de când avea 18 ani. Deci, nu există nicio noutate pentru el să fie în vârful copacului din Los Angeles”.  „Așadar, ceea ce vedem desfășurându-se în fața ochilor noștri este un prinț care, sincer, pare să fi sacrificat absolut totul și a obținut foarte, foarte puțin în schimb.”

infoactual.ro

infoactual.ro

„Dacă nu cumva este doar o frumoasă poveste de dragoste și s-ar putea să fie, doar timpul ne va spune”, a adăugat el.

Larcombe a declarat pentru Fox News Digital că Harry se confruntă cu două dileme majore. El a spus că, asistând la reacția copleșitoare a publicului la moartea reginei Elisabeta a II-a, Harry și Meghan vor fi realizat că nu pot câștiga „concursul de popularitate” împotriva familiei regale.

Dilemele unui civil cu sânge albastru

Cealaltă dilemă cu care se confruntă Harry se referă la decizia de a continua sau nu proiectele planificate, care ar putea cauza daune suplimentare familiei regale.  Expertul regal a spus că, dacă Harry alege să meargă mai departe cu proiectele, ar putea pune în pericol menținerea oricărei aparențe de relație cu fratele său mai mare, prințul William.

„Harry va ști, de asemenea, că nu poate continua viața pe care și-a stabilit-o în California, unde este de vânzare la cel mai mare ofertant cu Meghan, și să continue să aleagă o relație cu fratele său și, sincer, chiar să joace orice fel de rol semnificativ în viața propriului său frate”, a spus Larcombe.

usmagazine.com

usmagazine.com

În urma perioadei de doliu de două săptămâni pentru regina Elisabeta, Harry și Meghan au zburat înapoi la casa lor din Montecito, California, pe 20 septembrie, a doua zi după funeraliile regretatului monarh. Larcombe a considerat că plecarea lor rapidă este un semn că și-au dat seama că familia regală încă mai avea neîncredere în ei.

Harry a plecat în dimineața următoare aproape cât de repede a putut, pentru că familia regală nu va spune nimic secret sau chiar profund personal în fața lui Harry, de teamă că îi va trăda”, a spus el.”Așadar, el are o călătorie uriașă pentru a încerca să repare această ruptură”, a adăugat Larcombe.

„Și această ruptură, din păcate, este posibil să continue atâta timp cât munca lui Harry în California sau munca lui Harry în lumea exterioară, în afara muncii regale, implică să vândă un pic din brandul care se bucură într-o oarecare măsură de popularitatea familiei regale.”

Larcombe a declarat că cei doi frați, altădată apropiați, vor trebui să facă alegeri dificile dacă vor dori să se împace. Cu toate acestea, el și-a exprimat speranța că legătura durabilă dintre William și Harry le va permite să repare ruptura din relația lor.”În adâncul sufletului, amândoi sunt băieți buni. Și amândoi sunt foarte apropiați”, a declarat Larcombe.

El a continuat: „Din punct de vedere emoțional, sunt foarte apropiați. Dacă nu ar fi fost așa, nu ar fi putut să meargă unul lângă altul în spatele sicriului reginei. În adâncul sufletului există speranța că se vor revanșa”.