Infofinanciar > Lumea la zi > Fox News: Topul celor mai enervanți oameni ai anului 2022! Cine se află în primele 8 locuri
Lumea la zi

Fox News: Topul celor mai enervanți oameni ai anului 2022! Cine se află în primele 8 locuri

Femeie nervoasă, Sursă foto: Bravo.net
Sursă foto: Bravo.net

Dar nu ne va fi dor de oamenii de pe această listă. Să sperăm că noul an îi va împinge pe toți în afara scenei, unde vor putea fi înlocuiți de noi monștri media la fel de enervanți.  Ceea ce este remarcabil este cine nu se află pe listă.

Mă gândesc la fostul avocat american Michael Avenatti, la fiul președintelui SUA, Joe Biden, Hunter și la enervantul duo divorțat format din Johnny Depp și Amber Heard. Pur și simplu nu erau suficient de enervanți.

Regulile pentru această listă sunt simple: să fie în mass-media și să fie cineva ușor de recunoscut ca fiind enervant. Mai jos sunt listați câștigătorii (sau învinșii).

Meghan Markle și Prințul „CumSeNumește”

Înainte de a se căsători, Prințul Harry avea un nume și o personalitate. Acum, el este doar un însoțitor al femeii care îi va fi prințesă. Meghan a crezut că, odată ce a devenit regalitate, va fi tratată așa cum a fost la Hollywood, cu un amestec de atenție și adorație, scrie Fox News.

Acum, presa de pe ambele maluri ale iazului nu o mai suportă. Chiar și The New York Times a dat noului său spectacol acest titlu: „Harry & Meghan’ are toată intimitatea de pe Instagram”. Este șocant faptul că Meghan Markle este o actriță, iar ea nu poate nici măcar să se comporte sincer. Mă întreb când va observa Harry.

„The View”

Distribuția emisiunii „The View” s-a schimbat de-a lungul anilor, dar atât distribuția, cât și conținutul au devenit din ce în ce mai proaste. Recent, falsa conservatoare Alyssa Farah Griffin s-a luat de restul distribuției pentru criticile aduse la adresa ei. Ea i-a acuzat de „feminitate toxică”. Are pe jumătate dreptate (ceea ce îi descrie și conservatorismul).

Emisiunea este cu siguranță toxică, dar haideți să o numim așa cum este: prostie toxică. The View este atât de rea, încât ar trebui să numim acum o colecție de cretini „View” – ca un stol de gâște. Un „View of cretini”, adică ceea ce primești atunci când urmărești emisiunea.

Kanye (Ye) West

În calitate de fost Kardashian (Kim, înainte de Pete Davidson), Ye contează. Este nevoie de multe lucruri pentru a-l detrona pe „respectabilul” Louis Farrakhan ca fiind cel mai important antisemit al națiunii, dar Ye cu siguranță a încercat. El a trecut de la „Death con 3″ în „THE JEWISH PEOPLE” la a susține că „de fapt nu poate fi antisemit”.

Kanye West continuă să încalce „Legea găurilor”: „dacă te afli într-o gaură, nu mai săpa”. Ye încă mai are libertatea de exprimare, dar s-ar ajuta singur dacă ar tăcea și ar asculta. Vă rog.

Chris Cuomo

Chris Cuomo avea o emisiune destul de populară la CNN în 2021. Loialitatea sa față de fratele său l-a implicat într-un scandal de hărțuire sexuală care a prăbușit (temporar) ambele cariere.

CNN a relatat: „Cuomo a căutat să se folosească de legăturile sale în presă pentru a ajuta echipa lui Andrew Cuomo să se pregătească în momentul în care acuzatorii au început să își facă publice poveștile.”.

Acum, el muncește în obscuritatea mult meritată la NewsNation – motto-ul: Când ești nr. 5, nimănui nu-i pasă pe cine angajezi.

Brian Stelter

Stelter a fost unul dintre primele talente ce au fost concediate de noul CNN. Era prezentatorul uneia dintre cele mai ridicole emisiuni de la televizor, așa-numita „Reliable Sources”.

Acum, se află la Centrul Shorenstein al Școlii Kennedy de la Harvard, ca bursier. Probabil că vi-l amintiți pe Stelter pentru ura sa față de conservatori, pentru atacurile la adresa lui Donald Trump și pentru că a sugerat că Avenatti ar putea fi un bun candidat la președinție pentru că presa l-a iubit. Acum, Stelter face paneluri și încă tutuiește presa conservatoare.

Oamenii lui Harry Potter

Imaginează-ți că ești un copil actor și ajungi să apari în filme bazate pe unele dintre cele mai populare cărți din toate timpurile. Devii super faimos și fabulos de bogat.

Dar autoarea J.K. Rowling îndrăznește să ia atitudine față de viziunea tradiționalistă asupra femeilor. Asta a fost prea mult. Vedetele și-au făcut propria vrajă de transfigurare și s-au transformat din copii mici în șobolani. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, et al – au dovedit lumii cât de treji sunt.

Așa că au aruncat-o pe Rowling sub Expresul Hogwarts … dar și-au păstrat toți banii. Actorii și actrițele care au început de mici încă se comportă ca atare.

Ben Collins/Brandy Zadrozny

Dacă vreți să vedeți copii de postere pentru părtinirea mass-media, nu căutați mai departe de duo-ul dezinformator al NBC. Collins se descrie chiar ca fiind un specialist în „distopie”.

El este un singur om al distopiei. Collins i-a atacat în mod repetat pe conservatori și chiar a intrat în război cu directorul executiv al Twitter, Elon Musk, ironizând un jurnalist implicat în dosarele Twitter pentru că face „muncă de PR pentru cea mai bogată persoană din lume”.

Collins a fost „suspendat temporar” pentru batjocorirea lui Musk la TV. Șocant. Zadrozny, care se pricepe la fel de prost să atace dreapta, și-a apărat colegul, spunând: „Într-un război împotriva adevărului, jurnalismul poate arăta ca activismul”.

Pete Davidson

Davidson s-a întâlnit cu mai multe femei faimoase și frumoase decât oricine de la Sinatra încoace. Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kim Kardashian și Emily Ratajkowski, pentru a numi doar câteva.

Ca urmare, fiecare mișcare pe care o face ajunge în presă. Împlinește 30 de ani în 2023. Davidson, care nu are niciun talent actoricesc sau comic aparent, este dovada că un grup controlează lumea.

Sau poate că este doar Pete însuși. Uitați de „The Matrix”, aceasta este lumea de vis a lui Pete Davidson. Ar face bine să se roage să nu se trezească niciodată. Noi, ceilalți, sperăm să își găsească o slujbă unde să fie ignorat. Am auzit că CNN are câteva posturi libere.