Infofinanciar > Lumea la zi > Opinie Fox News: Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt un mister, ci doar un cuplu de tineri neasumați
Lumea la zi

Opinie Fox News: Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt un mister, ci doar un cuplu de tineri neasumați

capital.ro
sursa foto capital.ro

Pentru jurnalistul și fostul politician american, Newt Gingrich, cuplul Harry – Meghan nu reprezintă nicio urmă de magie sau mister, așa cum noul show de pe Netflix încearcă să portretizeze. Potrivit acestuia, noua depicție este o serie de filmări amatoare ale unui dezastru familial prea puternic mediatizat.

Prietenii cuplului sunt intervievați în legătură cu experiența oribilă pe care Meghan și Harry au trăit-o în mâinile personalului ticălos al „instituției”. De asemenea, aceștia deplâng gelozia pură a familiei regale.

Dramă de proporții regale

Așadar, am urmărit autocompătimirea, văicăreala și explicațiile crâncene despre cum căsătoria într-o monarhie a brutalizat-o pe Meghan – și despre cum bietul Harry nu a trecut niciodată peste faptul că s-a născut al doilea și l-a văzut pe fratele său mai mare, William, cum era pregătit să devină rege. Am simțit că urmăresc doi minori care pur și simplu nu se puteau confrunta cu lumea reală, relatează jurnalistul pentru Fox News.

Este puțin suspect faptul că se întâmplă să aibă atâtea ore de filme de familie. M-a făcut să mă întreb dacă nu cumva plănuiau de mult timp această extravaganță televizată. Au existat rapoarte aproape imediat după ce au demisionat din funcțiile lor regale că au semnat un contract de 100 de milioane de dolari cu Netflix.

Bineînțeles, serialul explică de ce au nevoie de bani. Să locuiești într-o proprietate de 22 de acri în Los Angeles, asigurarea unei securități suficiente, călătoriile cu avioane private, toate aceste aspecte ale „vieții simple” se adună.

Pe măsură ce urmăream serialul, a devenit clar că Meghan era o actriță profesionistă. Și-a spus replicile, a avut ocazional o lacrimă și s-a oprit la momentele potrivite pentru timpul potrivit.

Cu toată sinceritatea, cele mai emoționante și reale părți ale serialului au fost flashback-urile lui Harry despre mama sa și impactul pe care l-a avut asupra lui, în copilărie, înstrăinarea Prințesei Diana de familia regală și moartea acesteia.

Amintirile sale despre mama sa și clipurile din interviurile sale în care Prințesa Diana descria modul în care familia regală a maltratat-o sunt convingătoare. Ele ne ajută să înțelegem cât de ușor le-a fost lui Harry și Meghan să se prezinte ca fiind următoarea generație a aceleiași traume.  Într-un fel, Harry și Meghan retrăiesc tragedia Prințesei Diana ca pe propria lor experiență.

Căutare disperată de simpatie a publicului

Cu toate acestea, mi-a fost greu să simt simpatie pentru un cuplu care a avut aproape totul. Când Meghan a descris înstrăinarea de tatăl ei, m-am întrebat dacă nu cumva măcar o mică parte din asta nu este un comentariu despre ea. Când Harry a descris personalul ticălos de la palat care scurge informații, m-am întrebat despre valoarea tuturor lucrurilor bune pe care le-a făcut palatul.

Există un moment revelator la început, când regina a respins cererea lui Harry și Meghan de a locui în Castelul Windsor și le oferă în schimb Frogmore Cottage. Abia când m-am documentat am aflat că are 10 dormitoare. Așadar, faptul că i s-a refuzat Castelul Windsor și a fost forțată să locuiască într-un conac cu 10 dormitoare (pe care ei îl numesc cabană) a pregătit terenul pentru sentimentul de înstrăinare al lui Meghan. Chiar așa?

Poate doriți să urmăriți serialul pentru a vă forma propria părere. Este o pauză plăcută de la invazia rusă din Ucraina, de la efortul Iranului de a obține arme nucleare, de la lansările de rachete balistice nord-coreene, de la conflictele exasperant de meschine și bârfele din politica de la Washington.

S-ar putea să vă treziți că îi susțineți pe Harry și Meghan în căutarea lor disperată a fericirii într-o lume rece, cu personal neplăcut al familiei regale și ziare britanice vicioase, ceea ce poate fi o mică activitate de relaxare în timpul sărbătorilor de iarnă.

 

 

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.