Infofinanciar > Info > Fiul Cristinei Bâtlan face afaceri la doar 18 ani pe piața internațională
Info

Fiul Cristinei Bâtlan face afaceri la doar 18 ani pe piața internațională

Cristina Batlan sursa foto Stiri Romania
Cristina Batlan sursa foto: Stiri Romania

Cristina Bâtlan este cunoscută de toată lumea, însă nu se știu multe detalii despre fiul acesteia. Băiatul urmează să împlinească vârsta de 18 ani și deja a început să se bucure de succes în plan profesional.

Numele ei este cunoscut de foarte mulți români, fiind o femeie de afaceri de succes în România. Ea a intrat în această lume, la vârsta de 18 ani, iar fiul ei îi calcă pe urme.

,,Am început de la 18 ani afacerile și am avut succes. Pot să spun foarte ușor că sunt un lider de felul meu și eram lider din școală de la cele mai fragede vârste și, probabil, asta m-a ajutat să am succes foarte ușor, dar vreau să vă spun că succesul nu l-am primit. Pentru fiecare lucru am muncit și am muncit fără să obosesc”, a declarat aceasta pentru click.ro.

„Și-a luat rolul în serios”

Cristina Bâtlan a oferit câteva detalii despre drama prin care a trecut la nașterea băiatului ei, el născându-se prematur la doar 5 luni. Medicii nu i-au dat nicio șansă, însă el a reușit să se dezvolte.

„Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum de vârsta zero şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Cred că orice mamă îşi vede copilul superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb”, a declarat ea.

Din ce face bani fiul Cristinei Bâtlan?

În prezent, Adrian Bâtlan și-a creat propria afacere prin care importă pantofi mai deosebiți. El are aproape 18 ani și este clasa a 13-a la Școala Britanică. El a fost admis la două facultăți și preferă viața de antreprenor de care se bucură la momentul actual.

„Merg pe urmele lor, dar într-un alt domeniu. Este un gol în piață pe zona de încălțăminte foarte exclusivistă”, a declarat fiul Cristinei Bâtlan.

Mama sa a făcut câteva declarații cu privire la aceste aspecte din viața lui.

,,Îi place viața de antreprenor, are deja afacerea lui. Și-a făcut singur, singurel companie. Importă niște pantofi mai deosebiți. Normal că are și el acest virus al pantofilor! (n.r.: râde). Este vorba despre niște pantofi sport, în ediție limitată, niște colecții din acestea mai speciale. Îi cumpără foarte, foarte greu, pe unii la licitații din toată lumea.

Îmi place foarte mult că el și-a luat rolul în serios și s-a lovit de greutăți. Îmi spune uneori: „Mama, nu este corect lucrurile să se miște repede? Că noi ne îndreptăm spre digitalizare. De ce să mă amâne și să nu facă documentul ăsta la timp!”. A reușit să se descurce și să impună respect la toate autoritățile statului la care a umblat”, a mai spus pentru sursa citată.

Cine este Cristina Bâtlan?

Cristina Bâtlan este jurata la emisiunea tv ,,Imperiul Leilor” și a cofondat Musette alături de fostul soț în anul 1992. Musette este o companie care se ocupă cu producția și retailul de încălțăminte și genți din România. Compania deține aproximativ 28 de magazine atât în țară, cât și în străinătate. Creatoarea de pantofi este membru al Young Global Leaders, o organizație ce recunoaște tinerii lideri de anvergură globală care au contribuit la dezvoltarea societății.