Infofinanciar > Info > Va exista un candidat comun pentru Primăria Capitalei? Mesajul transmis de Marcel Ciolacu
Info

Va exista un candidat comun pentru Primăria Capitalei? Mesajul transmis de Marcel Ciolacu

Ciolacu: ,,Alianța electorală va obține minimum 17 europarlamentari”
Sursa foto: arhiva companiei

Conform unor declarații pe care le-a făcut marți, 27 februarie, Marcel Ciolacu, premierul României, este de părere că PSD și PNL vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Totodată, Ciolacu a mai declarat că mai multe detalii despre candidații la Primăria Capitalei vor fi comunicate în momentul în care liderii coaliției vor ajunge la o înțelegere.

De asemenea, Nicolae Ciucă și omul de afaceri Dan Ostahie au avut o întrevedere. Conform declarațiilor președintelui PNL, acesta l-a consultat dacă poate fi sau nu sondat în cercetările sociologice.

„Până în acest moment nu avem încă o analiză finalizată. Fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluție, astfel încât să avem certitudinea că intrăm în campanie cu un candidat care să câștige alegerile”, este mesajul transmis de Nicolae Ciucă.

De asemenea, acesta a mai fost întrebat și dacă Dan Ostahie va fi o propunere de candidat comun.

„În acest moment, vreau să spun că PNL va continua să aibă astfel de discuții, pentru că avem nevoie în politică de oameni care au performat în diverse domenii de activitate, iar Dan Ostahie este un antreprenor de succes în România și dacă va considera și va aprecia că poate să facă pasul către politică va fi foarte bine.

Nu i-am propus să fie candidat. Mi se pare normal față de orice persoană, nu doar față- de un om de afaceri să fie consultat dacă poate fi sau nu sondat”, a mai transmis Nicolae Ciucă, conform b1tv.ro