Infofinanciar > Info > Excelența în medicină premiată la Gala Capital Top 100 Performeri din Sănătate
Info

Excelența în medicină premiată la Gala Capital Top 100 Performeri din Sănătate

Top Performeri Sanatate FB Post 1200x960 px
Sursa foto: Evenimentul Zilei și Capital

Companii din pharma, clinici, rețele de spitale de stat și private și medici din România vor fi premiați în cadrul Galei Capital Top 100 Performeri din Sănătate, ce va avea loc miercuri, 24 mai 2023, începând cu ora 19.30, la One Club și difuzată live pe pagina de facebook Capital România și pe canalul de Youtube HAI Romania.

Aflată la prima ediție, Gala Capital Top 100 Performeri din Sănătate este un eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate și premiate cele mai importante și eficiente companii din industria pharma și medicală, clinici, rețele de spitale de stat și private și personalități din domeniu.

Topul 100 Performeri din Sănătate

Performerii ce vor fi prezentați și premiați în cadrul evenimentului au fost incluși și în Capital Top 100 Performeri din Sănătate, un proiect dedicat în întregime medicinei și analizei economice a acesteia, acest Top reprezentând o oglindă a evoluției sistemului medical românesc.

Capital Top 100 Performeri din Sănătate va fi lansat în cadrul evenimentului și este structurat pe 10 categorii: Excelența în Medicină, Educație și cercetare, Spitale de Stat, Spitale Private, Clinici Private, Producție și Servicii Medicale, Distribuție și Retail Pharma, Producători de Medicamente, Producători de suplimente alimentare și Autorițăți din Sănătate.

Gala Capital Top 100 Performeri din Sănătate va avea loc miercuri, 24 mai 2023, începând cu ora 19.30, la One Club și va fi difuzată și pe: Facebook Capital România, Facebook evz.ro, Facebook Infofinanciar Romania și Pagina de Youtube HAI România.

Gala Capital Top 100 Performeri din Sănătate este realizată cu sprijinul partenerilor: Antibiotice Iași, Rewire, One Club, Galeria Romană, Domeniile Sâmburești.

Parteneri media: www.evz.ro, www.infofinanciar.ro, www.infoactual.ro

Revista Capital Top 100 Manageri va fi disponibilă din 27 aprilie la punctele de difuzare a presei și online pe www.edituradecarte.ro.