Infofinanciar > Info > Cine își poate dubla salariul? Se acordă bonusuri considerabile
Info

Cine își poate dubla salariul? Se acordă bonusuri considerabile

salariul minim; sursă foto: Ziarul Unirea
sursă foto: arhiva companiei

Guvernul oferă posibilitatea pentru unii bugetari să poată să aibă salariul de bază mărit cu peste 50%. Iar alți bugetari ar avea posiblitatea chiar să-și în timp ce alţii ar putea chiar să obțină dublarea venitului.

Asta dacă însumează mai multe sporuri și indemnizații ce se însumează la salariu. De menționat că sporurile şi indemnizaţiile au fost îngheţate în 2023. Iar acum, un proiect de ordonanță de urgență ce este pus în dezbatere publică de către echipa de la Ministerul Muncii prevede majorări salariale pentru anumite categorii de bugetari. Asta în special pentru cei ce au protestat în ultima perioadă pentru că li se oferă un salariu redus.

Conform acestui proiect, beneficiari vor primi creşteri salariale de 10% potrivit raportatelor la nivelul lunii decembrie 2023. Oar asta se va întâmpla în două tranşe, respectiv pentru luna iunie 2024 şi septembrie 2024. O mare atenție se va acorda angajaților din domeniul Culturii, Sănătății, cei ai ONRC, cei din ministere, Guvern, primării, case de pensii, ANOFM, ANPIS, Inspecția Muncii și alte instituții de stat, scrie romaniatv.net.