Infofinanciar > Lumea la zi > Donald Trump promite că va stopa ajutorul financiar pentru Ucraina! „Asta nu se mai termină niciodată”
Lumea la zi

Donald Trump promite că va stopa ajutorul financiar pentru Ucraina! „Asta nu se mai termină niciodată”

Donald Trump bani (sursă foto: Axios)
sursa foto: arhiva companiei

Fostul președinte republican al SUA, Donald Trump l-a numit pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski „cel mai bun agent de vânzări” dintre politicieni. Trump a sugerat că, dacă va câștiga alegeril,  ar putea opri ajutorul american pentru Ucaina.

Zelenski a obținut un ajutor  substanțial  din partea președintelui democrat Joe Biden. Informația a fost relatată de publicația Kiev Independent.

„Cred că Zelenski este probabil cel mai bun agent de vânzări care a trăit vreodată în rândul politicienilor. De fiecare dată când vine în ţara noastră, el pleacă cu 60 de miliarde de dolari”, a remarcat Trump la un miting de campanie desfăşurat pe 15 iunie în oraşul Detroit.

„Acum, iată partea frumoasă! El abia a plecat în urmă cu patru zile cu 60 de miliarde de dolari, ajunge acasă şi anunţă că mai are nevoie de încă 60 de miliarde. Asta nu se mai termină niciodată. Dar voi rezolva asta ca preşedinte ales înainte să preiau Casa Albă.”, a adăugat Trump, potrivit G4Media.