Infofinanciar > Info > Donald Trump în turneul de promovare a noii cărți. Ce nume celebre l-au lingușit și susținut pe fostul președinte
Info

Donald Trump în turneul de promovare a noii cărți. Ce nume celebre l-au lingușit și susținut pe fostul președinte

Donald Trump Sursa foto Vox
Sursa foto Vox

Fostul președinte, Donald Trump, este în proces de publicare a unei cărți care a trezit interesul opiniei publice și care menționează personalități importante la nivel mondial. Cartea prezintă câteva dintre scrisorile pe care fostul președinte le-a primit de la diferiți oameni de stat. Aceasta poartă numele de „Scrisori către Trump” și conține corespondența provenită de la  persoane importante precum liderul nord-coreean Kim Jong-un, fosții președinți Richard Nixon, Ronald Reagan, Bill Clinton și chiar Prințesa Diana sau Hillary Clinton.

Cartea conține o colecție de 150 de scrisori. În momentul în care Trump a părăsit Casa Albă, acesta a decis să păstreze o parte din scrisorile pe care le-a primit, de la nume celebre, câteva exemple fiind Oprah Winfrey și fostul președinte Barack Obama. „Scrisori către Trump” este acum disponibilă pentru precomandă și va fi lansată spre vânzare la data de 25 aprilie 2023.

Donald Trump în campanie de promovare a cărții

Fostul președinte, Donald Trump, este în proces de promovare a noii cărți pe care a realizat-o, conținând scrisori primite de acesta de-a lungul timpului. Acesta a declarat că prin citirea scrisorilor se va vedea clar faptul că Regina Elisabeta a II-a, Prințesa Diana de Wales, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton şi mulți alții l-au lingușit prin respectivele redactări.

Volumul controversat conține 150 de scrisori de la diverse personalități publice, volumul fiind în proces de publicare și lansarea va avea loc luna viitoare. „Cred că (cititorii) vor vedea o viaţă foarte fascinantă”, a declarat Donald Trump pentru publicaţia Breitbart News, ca răspuns la o întrebare.

Fostul președinte a afirmat că a cunoscut personal fiecare nume celebru precizat în carte și de asemenea că s-a simțit lingușit de fiecare în parte. Acum, pentru că nu mai este la conducerea unei puternice națiuni, acesta a precizat că doar jumătate din personalitățile despre care se vorbea îi mai declară admirația. „I-am cunoscut pe toţi şi fiecare dintre ei s-a dat pe lângă mine, iar acum în preajma mea mai sunt doar jumătate dintre ei, dintre cei care se dădeau pe lângă mine”, a adăugat fostul preşedinte.

Cei mai importanți oameni din lume prezenți în carte

Potrivit unei dezvăluiri făcute săptămâna trecută, cartea conține o scrisoare de la Oprah Winfrey care datează din anul 2000. În respectiva redactare, vedeta media menționa: „Păcat că nu candidăm la alegeri. Ce echipă!”. Prezentatoarea TV i-a mai mulțumit lui Trump pentru complimente, afirmându-și aprecierea pentru acesta. „Una este să încerci să duci o viaţă integră şi alta este ca oameni ca tine să observe”.

„Din păcate, odată ce mi-am anunţat candidatura la preşedinţie (în 2015), ea nu a mai vorbit niciodată cu mine”, a comentat Trump, în legătură cu acest subiect.

Fiul său, Donald Trump Jr, a declarat tatăl său a conversat cu „unii dintre cei mai interesanţi oameni din lume”, dar „este uimitor cât de repede s-a schimbat admiraţia lor faţă de el atunci când a candidat ca republican”.

Volumul cu scrisori ale lui Trump va fi vândul la preţul de 99 de dolari fără autograf, sau cu 399 de dolari cu autograf. Această carte nu este prima publicată de Donald Trump în care împărtășește cu publicul larg mai multe detalii despre viața la Casa Albă. Un alt volum al fostului preşedinte vândut la preţ mare, Our Journey Together (Călătoria noastră împreună) este o relatare în principal vizuală a perioadei în care a locuit la Casa Albă. Această carte ilustrată a fost publicată de Trump, după ce a reuşit să blocheze în justiţie demersul unui fotograf de la Casa Albă de a-şi publica propria carte, conform News.ro .