Infofinanciar > Info > Doctorii stomatologi sunt nemulțumiți! Cer revizuirea măsurilor fiscale
Info

Doctorii stomatologi sunt nemulțumiți! Cer revizuirea măsurilor fiscale

Stomatologie
Sursa foto: arhiva companiei

Doctorii stomatologi doresc revizuirea măsurilor fiscale. Aceștia au transmis un avertisment cu privire la faptul că greutățile financiare vor afecta modul în care cabinetele funcționează. Totodată aceste măsuri vor avea un impact negativ și asupra sănătății pacienților.

Doctorii stomatologi doresc ca măsurile fiscale să fie revizuite. Conform unui anunț făcut de premierul Marcel Ciolacu, măsurile fiscal bugetare au rolul de a asigura stabilitatea economică a României pe o perioadă lungă. În cazul în care în termen de trei zile după ce Guvernul își asumă responsabilitatea pentru măsuri, nu este depusă o moțiune de cenzură, atunci acestea sunt considerate ca fiind adoptate.

„Facem apel la factorii de decizie, membri ai Parlamentului României, precum şi la Preşedintele României, pentru ca în condiţiile Constituţiei, să îşi exercite prerogativele în vederea eliminării din proiectul de act normativ „LEGE privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung” a dispoziţiilor care discriminează grav şi îngreunează exercitarea profesiei de medic stomatolog şi a tuturor celorlalte profesii liberale, în toate formele de organizare”, este mesajul transmis de reprezentanții Patronatului Medicilor Stomatologi, conform dailybusiness.ro