Infofinanciar > Info > Cum răspunde Țiriac la campania care cere falimentarea lui? Codin Maticiuc „dă din casă”
Info

Cum răspunde Țiriac la campania care cere falimentarea lui? Codin Maticiuc „dă din casă”

codin-maticiuc sursa tacataca.prosport.ro
sursa tacataca.prosport.ro

Ieri, Codin Maticiuc a postat pe pagina personală de facebook o poză cu miliardarul Ion Țiriac îmbrăcat homeless, și la descrierea fotografiei cerea oamenilor să îl ajute să să îl facă pe Țiriac „mai sărac decât este”, referindu-se la o campanie umanitară.

Astăzi, Codin a revenit cu răspunsul pe care l-a primit din partea lui Țiriac Jr. De fapt, răspunsul este o nouă propunere, oamenii pun la cale lucruri mărețe pentru România și viitorul ei. Miliardarii au creat o nouă campanie care vine în ajutorul celei deja existente, „falimentați-l pe Țiriac” se va numi și sunt pregătiți pentru renovarea unui spital de pediatrie. „Așa că hai cu donațiile, sms la 8845 cu textul FACEM ca mai avem 29 de zile și hai cu share și la postarea asta că aș vrea să ajungă la familia Țiriac fără sa le-o trimit eu. Să vadă că oamenii au înțeles. Mulțumesc.” este îndemnul pe care omul îl face, referindu-se la perioada în care Țiriac a propus că se va implica în campanie.

Ion Țiriac pe străzi

Prin aceeași postare de pe contul personal de Facebook, Codin Maticiuc mai explică și gestul pe care l-a făcut, anume, editarea unei fotografii cu marele Ion Țiriac îmbrăcat ca un om al străzii, gest care putea fi interpretat în multe moduri de internauți. Acesta explică astfel: „Cine a luat ideea și făcut din ea o nesimțire? Eu, bineînțeles. Am luat mecanismul propus de Ion și i-am propus campania „falimentati-l pe Țiriac”. A fost de-acord pe loc. Apoi pentru că îi luasem deja acest deget i-am trimis poza cu tatăl lui îmbrăcat ca un homeless, ca să îi iau toată mâna pana la cot. A zis că își întreabă tatăl. Domnul Ion Țiriac a răspuns și el fără ezitare: „no problem”, fix așa a zis, am mesajul forwardat de Ion Ion, mă gândesc să îi dau print și să mi-l atârn prin casă. Buuuuun, acum fetele mele de la marketing au zis să-l punem pe bietul om (bietul miliardar, în fine) și pe toate panourile pe care le avem noi în oraș. Am spus nu. Am spus ca nu vreau sa văd nicăieri aceasta poză fără explicația clară aferentă a gestului nobil pe care el îl face. Iar pe un panou în trafic rămâi cu poza, nu înțelegi despre ce era campania etc.” se regăsește în postare. Semn că, Ion Țiriac nu s-a supărat și a înțeles exact umorul pe care tânărul miliardar îl are. 

sursa facebook.com

sursa facebook.com

Au înțeles oamenii campania?

Codin Maticiuc se declară foarte norocos cu reacția pe care au avut-o oamenii din online. Aceștia au înteles imediat mesajul ascund din spatele umorului și au început să se implice masiv pentru fundația Metropolis. „De fapt asta a fost frica noastră, „oare oamenii vor înțelege această campanie?”. Ei bine, voi ați înțeles-o mai bine decât ma așteptam. Am priceput asta citind toate comentariile lăsate ieri dar și mesajele private. Cel mai frumos mesaj a venit de la un domn:”Mulțumim Codin că ne oferi posibilitatea să investim alături de Țiriac. Câți au ocazia asta…”Acest domn a înțeles perfect tot ce mi-am dorit eu. Da, investim alături de Țiriac în țara noastră. Cât punem noi la un loc pune și el. Wow. Just wow.” se găsește în postarea de pe Facebook.