Infofinanciar > Info > Cum poți lucra la stat pentru un salariu de 37.000 de lei? Există condiții de participare la concurs
Info

Cum poți lucra la stat pentru un salariu de 37.000 de lei? Există condiții de participare la concurs

loc de munca (sursă foto: economedia.ro)
Sursa foto: dreamstime.com

Statul face angajări în perioada care urmează. Cei mai norocoși, care vor obține un post, vor putea încasa lunar un venit mai mare de 37.000 de lei.

Este o veste bună pentru românii care au cunoștințe în domeniul IT. O importantă instituție a statului este în căutare de personall. Cei care vor reuși să obțină unul dintre posturile care sunt scoase la concurs va avea un salariu mai mare de 37.000 de lei lunar.

Potrivit unor informații transmise de reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, sunt scoase la concurs trei posturi. Acestea sunt pentru funcția de specialist în tehnologia informației.

Cei care doresc să ocupe un post își pot depune dosarele pentru concurs până pe data de 16 aprilie 2024. Printre condițiile pe care instituția le impune se regăsește și faptul că viitori angajați trebuie să fie absolvenți de învățământ superior. Specializarea trebuie să fie IT. În plus, mai este nevoie și ca aceștia să aibă o experiență de 2 ani, atestată.

Nu în ultimul rând, aceștia mai trebuie și să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex. Care a presupus integrarea hardware/software/baze de date, potrivit fanatik.ro