Infofinanciar > Info > Ciolacu: ,,Alianța electorală va obține minimum 17 europarlamentari”
Info

Ciolacu: ,,Alianța electorală va obține minimum 17 europarlamentari”

Ciolacu: ,,Alianța electorală va obține minimum 17 europarlamentari”
Sursa foto: mediafax.ro

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat  că actuala coaliție electorală se va impune în alegeri și va asigura cel puțin 17 europarlamentari. Această declarație a fost făcută în cadrul unei conferințe desfășurate după o vizită de lucru pe șantierul autostrăzii A0 Sud, Lotul 1 Glina – Vidra.

,,În ceea ce priveşte votul politic, actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari”, a spus Ciolacu.

,,Eu cred că bucureştenii vor lua o decizie corectă şi îl vor vota pe domnul profesor doctor Cătălin Cîrstoiu. Este cea mai europeană propunere. Mai mult, vorbim de o coaliţie a celor două mari partide. Cu alte cuvine va avea şi o majoritate în Consiliul General al Capitalei. Mai mult, va avea o coerenţă şi o colaborare directă şi cu preşedintele de la Ilfov. Și cu ministrul Transporturilor şi cu Guvernul României.

Vorbim de Bucureşti, Capitala României, al 6-lea stat ca mărime membru al Uniunii Europene. Când vorbim de Bucureşti, trebuie să avem în faţă celelalte capitale ale ţărilor membre ale Uniunii Europene. Berlin, Paris, Roma, şi dacă ridicăm un pic dimensiunea funcţiei şi îi redăm valoarea. Altă decizie nu este decât domnul Cătălin Cîrstoiu”, a afirmat Marcel Ciolacu, conform stiripesurse.ro.