Infofinanciar > Info > Cel mai mare eveniment anual de design din lume. Un studio românesc participă
Info

Cel mai mare eveniment anual de design din lume. Un studio românesc participă

Millan Desin Week 2023 sursa: Where Millan
Sursa foto: Where Millan

RewireID, stdioul de design interior cu sediul în București participă la cel mai mare eveniment anual de design din lume. Evenimentul Milan Design Week 2023 are loc în perioada cuprinsă între datele de 17 și 23 aprilie. Milan Design Week 2023 include târgul de mobilă Salone del Mobile, o serie de expoziții și activități răspândite în diferite zone ale orașului.

Ediția 61 a Milan Design Week

Milan Design Week organizează anul acesta ediția cu numărul 61, la care aproape 2.000 de expozanți dintre care peste 550 sunt tineri designeri sub 35 de ani sunt invitați.

Această ediție include evenimentele anuale obișnuite, care au fost prezente și la edițiile trecute: Salone Internazionale del Mobile e del Complemento d’Arredo, a treia ediție a S.Project, Workplace 3.0,  evenimentul dedicate școlilor, universităților și desingnerilor sub 35 de ani și SaloneSatellite.

Design interior, Millan Design Week 2023

RewireID, Millan Design Week 2023

Anul acesta, publicul va fi martor și la mult așteptata expoziție „The City of Lights”, dedicate lumii luminilor. Expoziția este realizată de faimosul brand Euroluce și are la bază un concept inspirat din trăsăturile unui peisaj caracteristic orașelor italiene .

„Milan Design Week reprezintă un reper pe piața de design interior la nivel global. Aici sunt prezentate cele mai noi tendințe în design interior, iar printre expozanți se numără cei mai mari producători de produse de mobilier și obiecte de decor din întreaga lume. Este ocazia perfectă pentru cei interesați de design interior să se pună la curent cu ultimele inovații în domeniu”, a explicat Crista Nedelcu, Head of Interior Design în cadrul studioului RewireID.

RewireID aduce inovații pe piața designului interior

Studioul românesc care participă anul acesta, RewireID oferă o unică expertiză în design-ul interior și managementului de proiect. RewireID include o gamă de servicii complete, ce cuprind design interior, moodboarduri, randări, schițe și vizualizări 3D. Aceștia se ocupă chiar și de propunerea și aplicarea de soluții concrete de amenajare pentru interior, potrivit evz.ro

Studioul de design oferă, de asemenea, servicii de achiziție a mobilierului, corpurilor de iluminat și decorațiunilor propuse în design-urile realizare de ei, precum și suport în luarea de decizii cu privire la obiectele decorative precum tablouri și sculpturi.

Millan Design Week 2023

RewireID, Millan Design Week 2023

Prețul de participare pentru eveniment este de 1.200 de euro, pentru grupuri formate din minimum 10 și maximum 30 de participanți, la care se adaugă taxa de 22 de procente pentru fiecare participant.

Anul trecut , evenimentul de design interior a avut ediția aniversară cu numărul 60. Datele ediției 2022 a Milan Design Week a arătat că evenimentul este cel mai mare din lume pentru acest domeniu. Au fost peste 260.000 de participanți din mai mult de 170 de țări. Aproximativ 2.100 de branduri au fost expuse iar peste 600 de tineri designeri și peste 3.500 de jurnaliști acreditați din întreaga lume și-au făcut prezența.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.