Infofinanciar > Lumea la zi > Ce meserii îți pot aduce mii de euro lunar! Editorii de recenzii și șoferii au salarii mai mari decât am crede
Lumea la zi

Ce meserii îți pot aduce mii de euro lunar! Editorii de recenzii și șoferii au salarii mai mari decât am crede

mediafax.ro
Sursă foto mediafax.ro

„The Infatuation”, o platformă de evaluare a restaurantelor din New York, SUA, se află în căutarea unui editor, care va fi recompensat cu un salariu anual cuprins între 85.000 şi 130.000 de dolari. În plus, acesta va primi un buget anual de 30.000 de dolari pentru a-și asigura mese în multe dintre restaurantele din oraș.

Acest post oferă un salariu anual cuprins între 85.000 şi 130.000 de dolari, împreună cu un buget anual de 30.000 de dolari care poate fi cheltuit la restaurante, acolo unde acesta își va petrece majoritatea timpului. Astfel, editorul va primi în total 2.500 de dolari pe lună, aproape 600 de dolari pe săptămână sau 82,19 dolari pe zi și tot ce trebuie să facă este să mănânce în oraș în fiecare zi a anului și să relateze apoi pentru compania sa experiențele avute în restaurantele încercate din New York City.

Care este meseria editorului The Infatuation

Editorul angajat va avea sarcina de a redacta recenzii, ghiduri şi buletine informative pentru publicarea acestora pe platforma The Infatuation NYC. Acesta va cerceta şi verifica datele legate de contextul istoric şi cultural al diferitelor bucătării, feluri de mâncare şi regiuni. 

Candidații trebuie însă să aibă un minim de 5 ani experiență în editarea textelor şi o pasiune pentru mâncărurile din New York. Platforma The Infatuation a fost cumpărată de JPMorgan Chase în 2021 și are în prezent birouri în 53 de orașe din întreaga lume.

Jobul al cărui contract pe perioadă nedeterminată îți aduce în mână mai mult de 3.000 de euro lunar

Meseria de şofer este una dintre cele mai căutate meserii în străinătate. Cu peste 10.000 de aplicații primite din luna septembrie și până acum, aceasta se anunță a fi luna cu cele mai multe cereri pentru munca în străinătate pentru joburile care cer un carnet de condus. Conform datelor companiei Salario, un curier  român câștigă în medie 2.400 de lei pe lună, un instalator și un electrician 3.000 de lei, în timp ce un șofer de ambulanță poate câștiga chiar și 3.800 de lei pe lună.

Rolul unui șofer de ambulanță poate aduce un salariu mult mai mare decât cele menționate anterior, ajungând până la 8.000 de lei net, în funcție de experiență, precum și de sporuri pentru condițiile de lucru, turele de noapte și indemnizația pentru hrană, fiind desigur de multe ori un job la stat, de bugetar. 

Cât câștigă șoferii de tir

Un  șofer de Tir care lucrează în străinătate, cum ar fi în Spania, poate să aibă câștiguri lunare mult mai mari comparativ cu cele încasate în țara nastră.

în România, șoferii de Tir pot primi un salariu mediu de aproximativ 2.500 de lei, salariu care ajunge până la 4.000 de lei în unele cazuri. Pe de-o altă parte, în cazul companiilor din Spania care efectuează curse internaționale, salariul primit în mână poate ajunge la 3.000 de euro, adică în jur de 15.000 de lei, de patru ori mai mult decât ceea ce pot câștiga șoferii de Tir la noi în țară, informează RomâniaTV.