Infofinanciar > Info > Cazare ieftină avem! Cât vor plăti turiștii pentru o noapte la hotel și cât durează programul „Litoralul pentru toți”
Info

Cazare ieftină avem! Cât vor plăti turiștii pentru o noapte la hotel și cât durează programul „Litoralul pentru toți”

litoralul romanesc - sursa foto - playtech.ro
Sursa foto - playtech.ro

Oamenii care vor să vină pe litoral se pot caza în hotelurile stațiunilor de la Marea Neagră o să aibă o surpriză plăcută. Suma de bani pentru o noapte de cazare pe care o va da o persoană va porni de la 34 de lei. Acest lucru va fi valabil din data de 22 mai, în programul social „Litoralul pentru toți”.

Conform unui comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, tarifele sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârful sezonului. „Litoralul pentru toți” este la ediția cu numărul 40 și va dura până pe 19 iunie, potrivit celor de Agerpres.

Zeci de hoteluri din fiecare stațiune de pe litoralul românesc au anunțat că vor participa la ediția din acest an. Acestea o să ofere turiștilor, în total, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Aceste pachete turistice pot fi achitate și pe baza voucherelor de vacanță.

Dragoș Răducan, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, declară că: „Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie şi august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiţie şi să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile.”.

În ce condiții vor plăti turiștii 34 de lei

Cel mai scăzut preț pentru o noapte de cazare care să nu includă micul dejun pornește de la 34 de lei pentru o persoană, la un hotel de 3 stele. Această oferă este valabilă pentru un sejur de cel puțin 5 nopți de cazare.

Pentru turiștii care vor totuși să se cazeze undeva unde au regim de masă all-inclusive, prețurile încep de la 160 de lei pe noapte pentru o persoană, în cadrul unui hotel de 3 stele. Această ofertă este valabilă pentru un sejur de cel puțin 3 nopți de cazare.

„Litoralul pentru toți” este singurul program care este susținut în mod integral de mediul de afaceri, respectiv de conducerea hotelieră autohtonă.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc este singura asociație care este patronată cu reprezentativitate legală în zona sectorului de lucru „turism, hoteluri, restaurante”. Este compusă din societăți comerciale din domeniul turismului care asigură salarii pentru 73.752 de angajați, gestionând, în foarte mare parte, capital național.