Infofinanciar > Info > Câți bani a încasat Marian Drăgulescu de la ProTv pentru 15 săptămâni de supraviețuire în jungla Dominicană?
Info

Câți bani a încasat Marian Drăgulescu de la ProTv pentru 15 săptămâni de supraviețuire în jungla Dominicană?

marian-dragulescu-1 sursa playsport.ro
sursa playsport.ro

Marian Drăgulescu, gimnastul în vârstă de 41 de ani, a părăsit Survivor. Acesta în cele 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană a fost pus să se confrunte cu frigul, foamea, singurătatea și anumite probe fizice extrem de complexe. Însă toate acestea nu au fost degeaba, sportivul a încasat o sumă extrem de mare.

Drăgulescu a ajuns mai târziu în Dominicană, din luna februarie până acum, sunt 15 săptămâni pe care omul a reușit să le petreacă rupt de viața cu care era obișnuit. În cadrul acestei emisiuni, concurenții au fost supuși săptămânal la diferite probe care le aduceau premii foarte importante pentru un trai mai ușor pe insulă. 

Mică avere în urma Survivor

În cele 15 săptămâni pe care le-a petrecut la „Survivor”, Marian Drăgulescu ar fi strâns o mică avere. Potrivit informațiilor din presă, acesta ar fi primit câte 2500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Dominicană. Astfel, Marian Drăgulescu ar încasa, pentru cele 15 săptămâni, în jur de 37.500 de euro, conform cancan.ro.

Cu emoție în glas, gimnastul le-a transmis colegilor săi mult succes și că se bucură că se întoarce acasă, unde persoanele dragi îl așteaptă.

„O să spun și eu câteva cuvinte. Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare. Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și alte oportunități se vor deschide pentru mine. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România, am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a acestei competiții. Îmi este foarte dor de casă, sincer, de cei dragi.

Mă gândesc, cu bucurie, că a sosit momentul să mă întorc acasă, sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, care s-au bucurat împreună cu mine, care au trăit emoțiile la intensitate maximă. Sper că le-am oferit multe emoții frumoase și bucurie prin această competiție. A fost o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, n-aș fi știut ce aș fi pierdut, sincer” este declarația gimnastului în urma plecării din junglă.