Infofinanciar > Info > TJ Miles nu a mai putut să „supraviețuiască”! Cu ce sumă s-a întors de la Survivor România 2022
Info

TJ Miles nu a mai putut să „supraviețuiască”! Cu ce sumă s-a întors de la Survivor România 2022

TJ Miles
Credit imagine: spectacola.ro

Românul care a devenit viral prin simplul stil de a vorbi, TJ Miles, sau Tibi Iordche, pe numele său real, a fost eliminat din cadrul show-ului televizat Survivor România 2022. Vestea tristă a fost transmisă fanilor acestuia în episodul de marți.

Însă TJ nu este deloc trist, având în vedere suma cu care a fost remunerat pentru cele 18 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Competiția Survivor l-a schimbat enorm pe TJ Miles din punct de vedere al fizicului. Personajul viral în mediul online a slăbit considerabil pe perioada în care a fost departe de casă. Însă, kilogramele pierdute au fost compensate de cei 36.000 de euro pe care acesta i-a primit în urma prestației sale din Dominicană.

Potrivit informațiilor care circulă în media, TJ Miles ar fi primit un onorariu de 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută departe de casă.

TJ Miles nu a mai reușit să „supraviețuiască”

După ce a aflat că a fost eliminat, TJ Miles nu s-a declarat surprins, precizând că pentru el viața nu se oprește odată cu plecarea din cadrul emisiunii.

“Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a spus TJ Miles după ce a fost eliminat.

„Competiția asta schimbă mulți oameni”

Deși îi pare rău că nu va continua în cadrul reality-show-ului, TJ Miles nu este dezamăgit de experiența pe care a trăit-o la Suvivor România 2022.

Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștige competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a mai spus TJ, care revine în România mai bogat cu 36.000 de euro.