Infofinanciar > Lumea la zi > Fuga înapoi la Casa Albă! Biden nu a stat prea mult în Orientul Mijlociu de teama unui atac
Lumea la zi

Fuga înapoi la Casa Albă! Biden nu a stat prea mult în Orientul Mijlociu de teama unui atac

biden (slate.com)
sursă foto: arhiva companiei

Liderul american, Joe Biden, s-a întors de grabă la Washington sâmbătă după-amiază, 13 apriliecu scopul de a se consulta cu echipa sa de securitate naţională. Întoarcerea rapidă a lui Biden la Casa Albă are loc la o zi de la momentul în care a declarat că se aşteaptă la un atac iranian împotriva Israelului. „Mai devreme, mai degrabă decât mai târziu”, a menționat Joe Biden.

Președintele amrican a ajuns să-și încheie mai devreme deplasarea sa din timpul acestui weekend de la Delaware. Joe Biden s-a grăbit înapoi la Wshington cu scopul de sta la discuții cu consilierii săi în ceea ce privește evenimentele din Orientul Mijlociu. Anunțul a fost făcut chiar de biroul de comunicare de la Casa Albă.

Oficialii de la Teheran, capitala Iranului, au promis să riposteze la atacul Israelului asupra complexului ambasadei iraniene din Damasc. În timpul acestui atac, a murit un comandant de rang înalt din Forţa Quds a Corpului Gărzilor Revoluţionare Iraniene şi alţi şase ofiţeri, scrie stiripesurse.ro.