Infofinanciar > Lumea la zi > Boris Johnson refuză un milion de dolari pentru a se întâlni cu Tucker Carlson
Lumea la zi

Boris Johnson refuză un milion de dolari pentru a se întâlni cu Tucker Carlson

Cine este cu adevărat omul care l-a intervievat pe Putin?
foto: facebook.com

Fostul premier britanic Boris Johnson a decis să refuze un interviu cu Tucker Carlson, jurnalistul american care l-a intervievat recent pe Putin.

Iniţial, Johnson acceptase întâlnirea cu Carlson. Dar pentru suma menționată, care,  ar fi fost donată pentru organizații de caritate pentru veteranii de război ucraineni.

După refuzul fostului premier britanic, prezentatorul american a ales să amâne invitația.  El s-a simțit „supărat” pentru că Johnson l-a acuzat că este o marionetă a Kremlinului.

Carlson a explicat că, atunci când l-a abordat pe fostul premier, un membru al echipei lui Johnson a subliniat că „o să-l coste un milion de dolari”.  Jurnalistul a adăugat: „Nu îl apăr pe Putin, dar el nu a cerut un milion de dolari… Toate acestea sunt o extorcare mizerabilă”.

„Dacă faci bani dintr-un război, poți trata cu Dumnezeu pentru asta, pentru că acest lucru este cu adevărat imoral”, a adăugat Carlson.

Un purtător de cuvânt al lui Johnson a indicat că „această versiune nu este adevărată”.

Este cea mai recentă escaladare a unei dispute dintre cei doi. Asta, după ce Johnson l-a numit pe Carlson „trădător al jurnalismului” pentru interviul său cu președintele rus.