Infofinanciar > Info > Arată-i c-o iubești. Cadourile de 8 martie pe care și le dorește orice femeie
Info

Arată-i c-o iubești. Cadourile de 8 martie pe care și le dorește orice femeie

Idei cadouri 8 martie

Ziua Femeii a căpătat statutul de zi internațională în 1977, printr-o hotărâre ONU. Este o zi de conștientizare a rolului femeilor în societate, de combatere a discriminării de gen, dar și de celebrare a mamei, fiicei, soției, iubitei sau prietenei pe care o ai alături.

În spațiul românesc, ea este văzută ca o continuare a sărbătorii de Mărțișor, întrucât ambele au femeia în centru. Mai mult, prin tradiție, există așteptarea ca bărbații români să le ofere rudelor și partenerelor de gen feminin flori și alte cadouri.

Florile ideale pentru femeile din viața ta

Baza oricărui cadou din această perioadă este buchetul de flori. Pentru a te asigura că nu comiți un faux pas, recomandarea noastră este să alegi lalelele. Ele sunt considerate simbolurile acestei sărbători și este imposibil să greșești când le alegi. Trebuie, însă, să ții cont de culoarea buchetului.

Florile roșii sunt cele mai potrivite pentru soții și iubite. În schimb, violetul este o culoare asociată cu respectul pe care îl porți mamei. Dacă ești tată, este ideal să-i cumperi fiicei tale un buchet alb, simbolic pentru puritatea iubirii familiale.

Cu ce să completezi cadoul

În funcție de personalitatea și preferințele femeii de lângă tine, poți adăuga la darul tău mai multe obiecte cu valoare sentimentală. De exemplu, agendele sunt o idee minunată pentru cele mai ambițioase și mai organizate dintre fiicele Evei.

Iubitoarele de călătorii pot primi ceva care să simbolizeze orele și zilele petrecute pe drum, în căutarea aventurii. Spre exemplu, o pernă pentru gât. Iubitoarele de hiking pot primi termosuri, haine termice sau un rucsac cu care să se echipeze la drum.

Bunele gospodine se vor bucura de farfurii și alte produse de plating unicat, conform antena3.ro. Există unele locații unde poți picta tu însuți un vas de ceramică, care apoi va fi pus în cuptor și va căpăta aspectul la care ai visat. Sunt la mare căutare imprimeurile abstracte și cu influență tribală.

Dacă nu vrei să te orientezi spre cadouri legate de hobby-uri, o cale de a te ține departe de greșeală e să alegi ceva practic. Spre exemplu, o husă de laptop sau niște căști vor fi întotdeauna primite călduros.

Avem soluții chiar și pentru cei care sunt temători de eșec și de-aceea nu se avântă de regulă la cumpărat cadouri. Dacă ești orientat spre arte și confecții, poți să faci tablouri sau colaje care să reprezinte momente importante din relația ta cu femeia la care ții. O altă variantă infailibilă este aceea de a achiziționa o ramă foto și a o umple cu fotografii reprezentative pentru voi doi.

Ultima variantă la care ne-am gândit este aceea de a da vouchere de cumpărături. Astfel, ea va putea să-și aleagă singură cadoul care i se potrivește cel mai mult.

 

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.