Infofinanciar > Info > Wizz Air anunță o nouă rută internațională! Românii vor putea călători cu 99 de lei în această țară
Info

Wizz Air anunță o nouă rută internațională! Românii vor putea călători cu 99 de lei în această țară

Wizz Air - sursa foto - forbes.ro
sursa foto: forbes.ro

Începând cu data de 27 martie, Wizz Air va începe să opereze pe o nouă rută din România, Iași-Berlin, cu zboruri disponibile în fiecare zi de luni și vineri. Compania a anunțat că biletele promoționale pentru această rută vor fi disponibile începând de la prețul de 99 lei.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută între Iași și Berlin. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, Berlinul oferă ceva pentru fiecare călător. Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de călătorie, pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

Despre Berlin: atracții turistice

„Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului. Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, așa că nu este surprinzător faptul că orașul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Națională și Muzeul de Arte și Meserii. În același timp, Berlinul este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații și oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului și Palatul Bellevue”, se arată în comunicatul trimis de Wizz.

Potrivit reprezentanților companiei, Berlinul este locul unde se află cel mai mare magazin universal din Europa continentală, precum și cea mai mare „grădină de bere” din lume, numită Hirschgarten, care se întinde pe o suprafață de 2,2 kilometri, scrie Antena 3.

Printre alte atracții turistice de mare interes din capitala Germaniei se numără:

Grădinile Zoologice și Acvariul din Berlin – una dintre cele mai mari și cele mai impresionante grădini zoologice din lume, situată în centrul orașului.

Cartierul Kreuzberg – un cartier multicultural, cu o atmosferă vibrantă, plin de cafenele, magazine și galerii de artă.

Palatul Charlottenburg – un palat baroc impresionant, situat într-un parc frumos amenajat.

Turnul TV – o construcție emblematică de 368 de metri înălțime, oferind o panoramă impresionantă asupra orașului.

Aeroportul Internațional Iași are mai multe rute internaționale, inclusiv spre destinații din Europa, cum ar fi: Milano (Italia), Bologna (Italia), Torino (Italia), Tel Aviv (Israel), Londra (Marea Britanie), Paris (Franța), Bruxelles (Belgia), Dortmund (Germania), Munchen (Germania), Madrid (Spania), Barcelona (Spania).

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.