Infofinanciar > Info > Veste șocantă în televiziune. Orange sport se va închide!
Info

Veste șocantă în televiziune. Orange sport se va închide!

Veste șocantă în televiziune. Orange sport se va închide!
Sursa foto: fanatik.ro

Orange Sport va înceta să mai emită începând cu data de 30 iunie. Această decizie neașteptată afectează fanii sportului din România. Postul de televiziune a devenit o destinație populară pentru urmărirea competițiilor de top, inclusiv SuperLiga și Champions League.

Orange a preluat canalele de sport de la Telekom România în martie 2022 și, de atunci, a fost o sursă importantă de conținut sportiv pentru telespectatori. Orange Sport transmite zilnic pe 3 canale și extinde emisia la 5 posturi în zilele cu mai multe competiții. Închiderea sa înseamnă că o parte semnificativă a peisajului media sportiv va suferi o schimbare bruscă și imprevizibilă.

În plus față de transmisiile din SuperLiga și Champions League, Orange Sport oferă și o gamă largă de conținut din fotbalul internațional. Acesta include meciuri din cele mai prestigioase campionate europene: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

Pe lângă fotbal, Orange Sport acoperă și alte competiții sportive de interes major, cum ar fi meciuri din Champions League la handbal, turnee de tenis masculin, partide din NBA, Turneul celor 6 Națiuni la rugby, curse auto și moto, și multe altele. Astfel, postul de televiziune a devenit o destinație preferată pentru fanii sporturilor diverse, conform fanatik.ro.