Infofinanciar > Info > Uber se concentrează pe produse mai accesibile în perioada următoare
Info

Uber se concentrează pe produse mai accesibile în perioada următoare

Uber se concentrează pe produse mai accesibile în perioada următoare
sursa foto arhiva companiei

Uber lansează noi produse și opțiuni care încurajează acțiuni comunitare prin care utilizatorii pot economisi bani pe parcurs. Acestea au fost lansate în cadrul evenimentului anual Uber GO GET, eveniment în care sunt introduse noi opțiuni în fiecare an. 

Noile produse vor fi disponibile în cadrul aplicației Uber în diferite părți ale lumii.

Uber Shuttle este un nou produs care permite utilizatorilor să rezerve un loc împreună cu alții într-un Uber Shuttle către sau de la un aeroport, un concert sau un meci, toate la o fracțiune din prețul unei curse cu UberX.

Uber One for Students

Uber Shuttle este o modalitate ușoară, accesibilă și convenabilă de mobilitate și, fiind o soluție globală, arată diferit în diverse locuri ale lumii. Lansat în Egipt și India pentru a ajuta oamenii să ajungă la locul de muncă, produsul va fi, de asemenea, lansat în această vară și în SUA pentru a-i duce pe fani la concerte și evenimente sportive, dar și pe cei care trebuie să ajungă la aeroport.

Uber One for Students este un nou program pentru membri dedicat exclusiv studenților, la un preț de 4,99 dolari pe lună. Produsul îi poate ajuta să economisească atât pentru Uber Eats, cât și la cursele prin aplicația Uber.

În plus, pe lângă prețurile și reducerile rezervate membrilor, cum ar fi taxa de livrare gratuită și reduceri de până la 10% la comenzile plasate, studenții vor primi și oferte speciale pentru locurile lor preferate.

Opțiunea va fi disponibil în SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Franța și Japonia.

Uber Caregiver este o nouă opțiune care va ajuta utilizatorii Uber să aibă grijă de cei dragi. Produsul le va permite utilizatorilor să organizeze și să plătească cursele, cumpărăturile și multe altele pentru membrii familiei și îi va conecta la beneficiile de asigurare medicală ale celor pe care îi au în grijă.

Produse disponibile în SUA

Utilizatorii care au nevoie de îngrijiri își vor putea adăuga membrii familiei sau pe cei care au grijă de ei direct în aplicația lor Uber. De acolo, aceștia vor putea rezerva cu ușurință cursele pentru cei dragi către diferite consultații medicale, vor putea cumpăra diferite produse necesare pentru a-i îngriji sau chiar le vor putea face cumpărăturile. Beneficiile se vor aplica atunci când sunt eligibile, reducând costurile pentru toată lumea. Uber a integrat, de asemenea, și opțiunea de chat pentru trei persoane în aplicație pentru a ajuta îngrijitorii să comunice mai ușor cu șoferul sau curierul.

Produsul va fi disponibil doar în SUA.

Programează un UberX Share este o altă opțiune nouă, disponibilă pe platforma Uber. Aceasta le va permite utilizatorilor să programeze curse UberX Share în avans prin care vor putea economisi în medie 25% în comparație cu UberX. Este perfectă pentru navetiști și este foarte simplu de utilizat. Călătorii pot rezerva locul într-un UberX Share în orice moment, de la 10 minute până la 30 de zile înainte, și astfel vor bloca prețul. Mai mulți oameni în mai puține mașini ajută la reducerea consumului de carburant și a emisiilor de carbon, iar acest lucru este benefic pentru orașe și comunitățile lor.

Opțiunea va fi disponibilă doar în New York, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Chicago și Atlanta.