Infofinanciar > Lumea la zi > Trump versus Biden. Unde se îndreaptă încrederea americanilor când vine vorba de economie și inflație
Lumea la zi

Trump versus Biden. Unde se îndreaptă încrederea americanilor când vine vorba de economie și inflație

biden și trump
Sursa foto: Arhiva companiei

Mai mulți americani spun că au încredere în fostul președinte Trump în economie și inflație decât în ​​președintele Biden, a constatat un nou sondaj.

Sondajul a constatat că economia și inflația s-au numărat printre principalele probleme pentru americani în viitoarele alegeri prezidențiale. Mai mulți americani au spus că au încredere în Trump în aceste probleme decât Biden. Optzeci și opt la sută dintre americani din sondaj au spus că economia este importantă atunci când se decide pe cine să voteze, iar 85% au spus același lucru pentru inflație.

Patruzeci și șase la sută dintre americanii chestionați au spus că au încredere în Trump în economie. În timp ce 32% au spus același lucru despre Biden. Alți 21% au spus că nu au încredere în niciunul dintre cei care preferă prezidențiale în această problemă.

Patruzeci și patru la sută dintre americanii chestionați au spus, de asemenea, că au încredere în Trump pentru a gestiona inflația, comparativ cu cei 30% care au răspuns la fel pentru Biden. Alți 25% au spus că nu au încredere în niciunul dintre candidați în această problemă.

Sondajul a fost realizat online în rândul a 2.260 de adulți în perioada 25-30 aprilie. Marja de eroare de eșantionare este de 2 puncte procentuale, conform The Hill.