Infofinanciar > Lumea la zi > Trump compară administrația Biden cu „Gestapo”
Lumea la zi

Trump compară administrația Biden cu „Gestapo”

donald trump xenofobie (sursă foto: dreamstime)
Foto: facebook.com

Fostul președinte republican Donald Trump și-a intensificat acuzațiile de exploatare a justiției de către administrația succesorului său democrat Joe Biden. El a comparat-o cu Gestapo, poliția politică a Germaniei naziste.

Candidatul republican a făcut aceste afirmaţii în timpul unei întâlniri cu liderii partidului său la proprietatea sa Mar-a-Lago.

Trump este izat de patru proceduri penale separate, inclusiv una pentru care apare din 15 aprilie într-un proces la New York. El denunță în mod repetat o „vânătoare de vrăjitoare” organizată de administrația democrată pentru a-l elimina din cursa prezidențială.

În fața unei audiențe de directori și donatori republicani, Trump i-a acuzat pe democrați că „conduc o administrație asemănătoare Gestapoului„. Apoi, i-a denigrat din nou pe procurorii care investighează acuzațiile împotriva lui.

Campania lui Joe Biden a răspuns într-un comunicat, spunând că tiradele candidatului republican doar au confirmat că „campania lui Trump se învârte doar în jurul lui, a furiei, a răzbunării și minciunilor lui”.