Infofinanciar > Lumea la zi > Trump, câștiguri mari pe Wall Street. Creștere de peste 50% a acțiunilor companiei sale de social media
Lumea la zi

Trump, câștiguri mari pe Wall Street. Creștere de peste 50% a acțiunilor companiei sale de social media

Trump depune o cauțiune de 175 de milioane de dolari
Sursă foto: wealthmanagement.com

Tranzacționarea acțiunilor Trump Media & Technology Group (TMTG) a fost temporar suspendată din cauza volatilității. A fost reluată în jurul orei 9:40 ET. Până la ora 9:50 a.m., au fost tranzacționate peste 6,5 milioane de acțiuni Trump Media.

Simbolul DJT a fost introdus pe bursa Nasdaq. Marchează revenirea companiei la tranzacționare după aproape trei decenii de la lansarea inițială de către fostul președinte. Acțiunile respective au fost scoase de pe Bursa de Valori din New York nouă ani mai târziu, într-un mod rușinos.

Simbolul este ”un omagiu direct al fostului preşedinte şi director al companiei şi al celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, Donald J. Trump”, a declarat Trump Media într-un comunicat.

,,Credem că începerea tranzacţionării DJT pe pieţele publice arată cererile americanilor pentru platforme cu libertate de exprimare, care resping cenzura înăbuşitoare impusă de Big Tech”, se spune în comunicat, conform dailybusiness.ro.