Infofinanciar > Info > Traficul feroviar este oprit! Un copac a căzut pe linia de tren
Info

Traficul feroviar este oprit! Un copac a căzut pe linia de tren

tren (sursă foto: wall-street.ro)aTraficul feroviar este oprit! Un copac a căzut pe linia de tren
sursă foto: wall-street.ro

Traficul feroviar este suspendat între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est de către CFR SA. Această oprire este necesară pentru îndepărtarea unui copac căzut pe linia de contact și pentru a stinge un incendiu izbucnit în apropierea căii ferate. Această secțiune face parte din magistrala 500 București – Suceava.

Linia de contact este dezactivată pe ambele fire pe tronsonul CF Valea Călugărească – Ploiești Est. Pentru a permite accesul personalului SRCF București cu echipamentul necesar pentru înlăturarea copacului căzut. Și intervenția echipajului ISU în stingerea incendiului de la vegetația de lângă calea ferată.

Până când intervențiile vor fi finalizate și echipamentul va fi scos din calea ferată, trenurile de călători IR 10072 (Galați – București Nord), IC 552 (Suceava – București Nord), IR 1751 (București Nord – Suceava), IR 1572 (Galați – București Nord) și IR 1660 (Iași – București Nord) sunt oprite temporar în gările Valea Călugărească, Ploiești Sud și Cricov, conform hotnews.ro.