Infofinanciar > Esential > Top 100 Manageri de succes. Maria Cîrjă, Corteva Agriscience: „Fermierii sunt cei care produc hrană pentru noi toți”
Esential

Top 100 Manageri de succes. Maria Cîrjă, Corteva Agriscience: „Fermierii sunt cei care produc hrană pentru noi toți”

Top 100 Manageri de succes. Maria Cîrjă, Corteva Agriscience: „Fermierii sunt cei care produc hrană pentru noi toți”
sursa foto arhiva

Fermierii au o importanță majoră la nivelul României. Astfel, avem nevoie de proiecte care să susțină agricultura. Maria Cîrjă, Marketing Manager România & Moldova Corteva Agriscience, a fost premiată pe scena Galei Capital Excelență în Management pentru implementarea unor inițiative unice destinate fermierilor români.

Maria Cîrjă, Marketing Manager România & Moldova Corteva Agriscience, a fost premiată în cadrul ediției 2024 a Galei Capital Excelență în Management. Distincția i-a fost oferită pentru implementarea unor proiecte de educație agronomică destinate fermierilor.

„Fermierii sunt cei care produc hrană pentru noi toți. Totul depinde foarte mult de cât se produce pe terenurile agricole din țară… cât, cum, ce calitate și ce produse ajung pe masa noastră. Suntem reprezentanții unui domeniu destul de greu, de complicat, dar un domeniul bărbaților. Totuși, după cum se vede, femeile fac diferența” a declarat Maria Cîrjă în cadrul Galei Capital Excelență în Management.

Parteneriate cu fermierii români

Lansarea companiei Corteva Agriscience în România a reprezentat unul dintre cele mai mari proiecte din cariera Mariei Cîrjă. „Acest proiect emblematic a reflectat viziunea noastră strategică și angajamentul de a oferi soluții agricole inovatoare și durabile pentru fermierii din România. Prin consolidarea prezenței noastre pe piața locală, am demonstrat determinarea noastră de a stimula progresul și dezvoltarea sustenabilă în agricultură” a declarat Maria Cîrjă pentru Revista Capital.

Maria Cîrjă la Gala Capital Excelență în Management 2024

În 2023, departamentul pe care îl conduce s-a implicat în inițiate. Ce au avut rolul de a întări parteneriatul strategic al companiei cu fermierii. Astfel, au fost dezvoltate proiecte. Care au adus un plus de valoare, dar au oferit și soluții practice pentru succesul fermelor românilor. „Prin Corteva Learning Day, Corteva Agronomy Day și Corteva Harvest Day, ne-am angajat să aducem un plus valoare clienților noștri finali. Oferindu-le cunoștințe și soluții practice pentru succesul fermelor lor. Aceste evenimente au demonstrat angajamentul nostru ferm de a fi partenerii de încredere ai fermierilor. Oferindu-le acces la cele mai bune practici, tehnologii și expertiză agronomică” a spus Marketing Manager România & Moldova Corteva Agriscience.

Un drum cu obstacole

Într-o industrie precum agricultura, provocările nu lipsesc niciodată. Din cauza condițiilor de mediu neprielnice și a secetei, care afectează mai mult de 50% din România, au de suferit atât femierii, cât și compania.

„Agricultura este în fiecare an o provocare. Deoarece condițiile de mediu neprielnice și seceta în mai mult de jumătate de țară ne afectează în aceeași măsură în care afectează fermierii. Aceste condiții neprevăzute nu au afectat doar recoltele. Au adus în prim-plan și nevoia urgentă de a oferi soluții și suport adaptate la noile provocări cu care aceștia se confruntă”, ne-a detaliat Maria Cîrjă.

Capital Top 100 Manageri

În cadrul Galei Capital Excelență în Management a avut loc și lansarea „Capital Top 100 Manageri“ Ediția 2024. Proiectul reunește manageri din sectorul privat și public cu rezultate și performanțe remarcabile obținute pe parcursul anului trecut. „Capital Top 100 Manageri“ Ediția 2024 este disponibil la toate punctele de difuzare a presei, dar și online, pe site-ul edituradecarte.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: RECICLAD’OR, PHILIP MORRIS ROMÂNIA, CATENA, APOLODOR, ALEXANDRION GROUP, REWIRE INTERIOR DESIGN ȘI GALERIA ROMANĂ.

Parteneri media: www.evz.ro, www.infoactual.ro, Evenimentul Istoric, www.infofinanciar.ro și www.edituradecarte.ro

Evenimentul poate fi vizionat integral pe pagina de Youtube Hai România.