Infofinanciar > Educație financiară > Tokero anunță inaugurarea unui program de educație financiară și dezvoltare profesională
Educație financiară

Tokero anunță inaugurarea unui program de educație financiară și dezvoltare profesională

Compania Tokero anunță inaugurarea unui program de educație financiară
Sursa foto: newmoney.ro

Platforma românească de exchange crypto, TOKERO, lansează programul de educație financiară și de carieră „Level Up 2024-2028”. E susținut de propriul token utilitar – TOKERO Level Up TOKEN.

Scopul programului este să sporească nivelul de educație financiară la nivel local și global prin intermediul tehnologiilor blockchain și a criptomonedelor.

Obiectivele programului vizează impactarea a 100 de milioane de oameni în primii 5 ani. Depășește granițele României și ale Europei.

TOKERO Academy, dezvoltată de TOKERO, se concentrează pe rezolvarea deficitului de educație financiară cu o abordare dinamică și interactivă.

Utilizatorii pot accesa platforma cu o investiție minimă de 15 euro, învățând să efectueze tranzacții, să alimenteze conturile și să gestioneze primele emoții ale investitorilor.

Conținutul platformei, dezvoltat în colaborare cu liderii financiari, acoperă noțiuni de bază precum utilizarea unui card bancar pentru cumpărături online, deschiderea unui cont de economii. Dar și aspecte avansate, cum ar fi investițiile în ETF-uri internaționale și forex.

Tokenul TOKERO Level Up este introdus pentru a sprijini utilizatorii în evoluția lor financiară și profesională în cadrul ecosistemului TOKERO.

CEO-ul Marius Morra subliniază că platforma nu oferă doar educație. Ci și oportunitatea de a construi o carieră în domeniul criptomonedelor, conform bursa.ro.