Infofinanciar > Lumea la zi > The Hill: Dacă Biden va fi nevoit să își retragă candidatura la prezidențiale, cine îi va lua locul?
Lumea la zi

The Hill: Dacă Biden va fi nevoit să își retragă candidatura la prezidențiale, cine îi va lua locul?

Joe Biden, președinte SUA (sursă foto: CNN)
Sursa foto: arhiva companiei

O critică a consilierului special republican Robert Hur a adus în prim plan vârsta și declinul facultăților președintelui Biden. După ce l-a intervievat pe Biden, Hur l-a descris ca fiind un „om bine intenționat, în vârstă, cu o memorie slabă”. Care avea „facultățile diminuate la înaintarea în vârstă”. Deși este relativ sănătos pentru un bărbat de 81 de ani, tulburările de vorbire pe termen și pierderile de memorie ale lui Biden îi îngrijorează pe mulți americani.

Dacă problemele legate de vârstă ale lui Biden s-ar accelera rapid Biden ar fi nevoit să își retragă nominalizarea pentru cursa prezidențială americană din 2024. Dar cine sunt principalii democrați pregătiți să facă pasul în față?

Opțiunile sunt, mai exact: Gretchen Whitmer, în vârstă de 52 de ani, Dean Phillips, de 55 de ani, Jared Polis, cu vârsta de 48 de ani, Gavin Newsom, de 56 de ani, Kamala Harris, în vârstă de 59 de ani, Andy Beshear, de 46 de ani și Wes Moore, de 45 de ani.

Toți acești potențiali candidați se vor baza pe o economie în creștere, pe combaterea dictaturilor din China și Rusia și pe drepturile omului, informează thehill.com