Infofinanciar > Info > Temperaturile vor fi în creştere săptămâna viitoare
Info

Temperaturile vor fi în creştere săptămâna viitoare

vremea octombrie (Sursă foto: dreamstime)
Foto: facebook.com

Sud-estul ţării este în continuare, până la ora 18:00, sub o avertizare cod galben de vânt puternic. Meteorologii spun însă că, în general, vremea se va ameliora începând de astăzi.

Temperaturile vor fi în creştere săptămâna viitoare şi se vor încadra în general între 5 şi 15 grade. Avem detalii de la Meda Andrei, Administraţia Naţională de Meteorologie.

Temperaturile,în creştere

Meda Andrei: ”Pe parcursul zilei de astăzi, vremea se va ameliora semnificativ suedapectul precipitațiilor față de ziua anterioară, dar se va menține, însă, vântoasă în sud-estul țării. Astfel, în cursul zilei, în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea vor mai fi rafale de 55-75km/h, iar pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre, de peste 80-90km/h. Maximele termice vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade. Săptămâna care urmează vor mai fi precipitații, dar în general sub formă lichidă. Temperaturile vor crește, astfel că vor deveni din nou puțin mai mari decât în mod normal la această dată, între 5 și 15 grade.