Infofinanciar > Info > Temperaturile vor fi din ce în ce mai mici! Ce spun meteorologii
Info

Temperaturile vor fi din ce în ce mai mici! Ce spun meteorologii

vremea octombrie (sursă foto: kanald.ro)
Sursa foto: arhiva companiei

Cu toate că spre sfârșitul săptămânii temperaturile de pe timpul zilei sunt mai ridicate, pe timpul nopții valorile din termometre sunt destul de mici. Temperaturile vor fi din ce în ce mai scăzute.

„Cred ca era timpul sa ajungem si la acest moment, si anume la temperaturi apropiate în sfârșit de cele normale pentru perioada in care ne aflam. Ploile si precipitațiile in general sunt așteptate de mult timp in zona tarii noastre pentru ca a fost o perioada destul de lunga in care acestea au lipsit”, este declarația făcută de meteorologul de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), Oana Păduraru.

„In mod normal ar trebui sa înregistram maxime cuprinse intre 6 si cel mult 13-14 grade in regiunile sudice si minime de la – 3 grade in depresiuni pana la 6-7 grade pe litoral. Daca raportam temperaturile pe care le vom înregistra in zilele următoare, si anume maxime intre 7 grade in partea de nord vest si de centru a tarii si 20 si 22 de grade in sud est, iată ca ne situam peste valorile normale încă, pentru aceasta perioada, iar minimele termice vor fi la sfârșitul acestei săptămâni cuprinse intre 4 si 12 grade”, a mai adăugat aceasta, conform realitatea.net