Infofinanciar > Lumea la zi > Tehnologia considerată esențială. 76% dintre liderii globali de afaceri sunt de acord cu acest lucru
Lumea la zi

Tehnologia considerată esențială. 76% dintre liderii globali de afaceri sunt de acord cu acest lucru

Planeta Pământ, Sursă foto: evz
Sursă foto: arhivă

Pentru aproximativ 76% dintre liderii de business și oficiali guvernamentali, tehnologia este un element esențial în activitatea economică.

Această statistică reiese din noul sondaj la nivel global realizat de HP. În plus, aceeași respondenți au afirmat că AI va avea un rol important în ceea ce privește atingerea obiectivelor.

Conform sondajului, aproximativ o treime din populația globală nu are acces la internet. Iar acest lucru reprezintă pierderi globale de miliarde de dolari.

„Progresul rapid este rezultatul unor parteneriate cu organizaţii cheie care vin cu soluţii adaptate pentru comunităţi. HP are în vedere programe de impact, investiţii strategice şi parteneriate care acordă prioritate oamenilor şi comunităţilor expuse decalajului digital. Printre altele, în 2023, HP a sprijinit prin intermediul Digital Equity Accelerator programe implementate de zece organizaţii din multiple zone ale lumii”, se prezintă în comunicat, potrivit stiripesurse.