Infofinanciar > Info > Țara arde și Andreea Bălan face investiții în Dubai! Care este suma uriașă de care vedeta a ales să se lipsească?
Info

Țara arde și Andreea Bălan face investiții în Dubai! Care este suma uriașă de care vedeta a ales să se lipsească?

Țara arde și Andreea Bălan face investiții în Dubai! Care este suma uriașă de care vedeta a ales să se lipsească?
sursa tacataca.prosport.ro

Andreea Bălan, pe lângă dans și muzică, mai nou, are și spirit antreprenorial. Aceasta, a declarat că își dorește ca măcar câteva luni pe an, în timpul iernii, să locuiască în Dubai, iar în restul anului să ofere spre închiriere apartamentul, pentru a obține ușor un alt venit pasiv.  

Este deja cunoscut faptul că, Andreea Bălan, se bucură de un succes enorm în cariera sa muzicală. Încă de când era doar o adolescentă, femeia, era una dintre cele mai îndrăgite artiste, și, nu mai este un secret faptul că ajunge să încasează sume uriașe de bani din proiectele în care își implică timpul. 

Investiție cu profit garantat?

Un apartament în Dubai, variază între 96.326 de euro și 1.747.873 de euro, în funcție de locul unde este amplasat și de dimensiunea imobilului. Cu toate acestea, vedetele din România au o atracție pentru Emiratele Arabe. Spre exemplu, Denisa Tănase, care duce o viață de lux în Dubai, loc în care a decis să se retragă acum ceva timp. Artista de la Bambi care nu mai apare de mult din luminile reflectoarelor, acum este o femei de succes în Dubai. Cântăreața are o afacere profitabilă cu parfumuri, care îi asigură un trai luxos, iar drept dovadă stau postările sale de pe contul de Instagram.

Andreea Bălan face investiția cu gândul la fiicele sale

Solista fiind intermediată de soțul Denisei Năstase, spune că s-a gândit la această investiție datorită celor două fiice ale sale, Ella și Clara, cărora cu siguranță le-ar fi plăcut foarte mult Dubaiul.

„Am vizitat trei apartamente și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva imobile la etajul 63 și vederea era superbă. Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, așa că mă voi gândi serios dacă voi face această investiție. Mi-ar plăcea să vin două luni aici, mai ales când e frig. În restul timpului m-am gândit să închiriez fie că e un apartament cu o cameră, fie cu două, fie cu trei. Muncesc mult, anul acesta am 3 proiecte în televiziune. Aceste proiecte mă vor solicita foarte mult. Așa că, mă bazez pe ceva concret când aleg să fac aceste investiții”, declară artista într-un videoclip postat pe pagina sa personală de Facebook.