Infofinanciar > Info > Schimbări la o aplicație cunoscută. Ce se va adăuga
Info

Schimbări la o aplicație cunoscută. Ce se va adăuga

instagram sursa foto Agentia de Presa Mondena
sursă foto: arhiva companiei

Aplicația Instagram va oferi în curând utilizatorilor noi filtre pe care le vor putea folosi la modificarea imaginilor. Pe lângă filtrele adăugate, aceștia vor putea crea stickere din propriile fotografii. Instagram va pune la dispoziție 25 de filtre noi.

Acestea vor varia în funcție de schimbările caracteristicilor de imagine și a stilurilor care schimbă radical culorile și lumina fotografiilor. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată de când compania Meta a cumpărat aplicația Instagram. Înainte compania se numea Facebook.

Succesul aplicație se datorează filtrelor care reprezintă o caracteristică definitorie. Mulți utilizatori folosesc acest lucru pe rețeaua de socializare. Cu ajutor modelului „Segment Anything AI” al companiei, utilizatorii vor putea crea stickere noi. Acestea vor putea fi realizate fie cu propriile fotografii de pe telefon, fie cu pozele eligibile din cadrul platformei.

Noile caracteristici vor fi implementate în curând și vor ajunge la toți utilizatorii platformei în următoarele săptămâni. Cu această ocazie, Instagram va începe testarea la o serie de noi funcții pentru editarea filmărilor verticale, numite Reels. Acestea vor putea fi mărite, decupate și rotite, iar procesul de prelucrare va avea butoane pentru Undo și Redo. Tot pentru Reels, Meta adaugă 10 noi voci „text-to-speech” în limba engleză, scrie Profit.ro