Infofinanciar > Vocile afacerilor > Sanador,  în Top 300 Companii din România. Serviciul medical care face totul din pasiune pentru excelență
Vocile afacerilor

Sanador,  în Top 300 Companii din România. Serviciul medical care face totul din pasiune pentru excelență

Foto Sanador pasarela, Sursa foto Arhiva companiei
Sanador pasarela, Sursa foto: Arhiva companiei

„Topul 300 Companii” din România a fost lansat în luna octombrie a acestui an. În acesta a fost inclus și Sanador, cel mai mare spital privat din țară. Acesta s-a înființat cu scopul de a oferi oamenilor cele mai bune și performanțe soluții pentru diversele afecțiuni medicale cu care se confruntă.

Spitalul Clinic Sanador a fost inaugurat în anul 2011 și reprezintă cel mai mare spital clinic privat din România. Acesta are una dintre cele mai performante secții de terapie intensivă, compartiment de primiri urgențe, flotă proprie de ambulanțe și linii de gardă permanente .

Din pasiune pentru excelență

În urma nominalizării, oficialii companiei au răspuns la câteva întrebări care au vizat cifra de afaceri, cele mai importante investiții din anul curent, dar și despre cele mai importante provocări pe care le-au înfruntat din acest an.

În ceea ce privește cifra de afaceri, reprezentanții companiei au spus că aceasta se află pe o tendință ascendentă de dezvoltare organică a business-ului. Cifra de afaceri prognozată pentru anul curent este mai mare decât cea înregistrată anul trecut, remarcându-se o creștere procentuală de două cifre, au spus reprezentanții companiei pentru revista Capital

Bugetul de investiții din acest an a avut la bază dezvoltarea organică a companiei, mai ales că este vorba de mai multe proiecte importante.

Calitatea este principalul obiectiv în furnizarea serviciilor medicale

Printre cele mai importante investiții se numără dezvoltarea blocului operator din Spitalul Clinic Sanador și al Secției de Terapie Intensivă. Acestea au fost „realizate cu utilizarea unor niște soluții informatice integrate inovatoare, tehnologii de ultimă generație, în premieră pentru România, pentru a susține performanța medicală”, conform reprezentanților companiei. Totuși, pe lângă acestea, anul trecut Sanador a introdus tehnologii și proceduri medicale de diagnostic și tratament avansat. Acestea vizau examenul RMN funcțional, dar și achiziționarea unor numeroase echipamente de ultimă generație „pentru a continua să le oferim pacienților din România acces la cele mai performante echipamente și tehnologii medicale disponibile în prezent”, au transmis reprezentanții companiei.

Cu siguranța, perioada pandemică a reprezentat una dintre cele mai grele provocări. În prima parte a anului, aceasta reprezintă o încercare pentru asigurarea de servicii medicale în siguranță atât pentru pacienți, cât și pentru medici. De asemenea, din acest cadru nu au fost excluse nici inflația sau războiul.

La momentul actual, Sanador reprezintă o referință pentru sistemul medical din România. Reprezentanții au spus că „investim în oameni, cea mai importantă resursă, dar și tehnologia de ultimă generație, pentru a continua să oferim pacienților noștri accesul la cele mai bune servicii medicale, la ei acasă”. 

 

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.