Infofinanciar > Lumea la zi > Salariu de 100.000 de euro pe an. De ce evită oamenii acest job
Lumea la zi

Salariu de 100.000 de euro pe an. De ce evită oamenii acest job

Job sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay.com

Niall Read, un tânăr australian în vârstă de 25 de ani, a descoperit oportunitatea de a câștiga venituri semnificative. Aproape 100.000 de euro pe an, prin intermediul unui model de muncă mai puțin obișnuit: regimul „Fly-in-Fly-out” (FIFO).

Popular în industria minieră din țări precum Australia și Canada. Acest sistem presupune transportul temporar al angajaților la locul de muncă. Fără necesitatea relocării permanente a acestora și a familiilor lor.

Niall a captat atenția pe platforma TikTok, unde a împărtășit beneficiile acestui regim. Inclusiv un salariu generos și beneficii precum cazarea gratuită, masă și alte cheltuieli acoperite.

Acesta a afirmat că a obținut aproximativ 100.000 de euro pe an încă de la începutul uceniciei sale, iar colegii săi au raportat câștiguri care uneori depășesc 150.000 de euro anual, în funcție de experiență și abilități.

Niall a atras atenția că acest stil de viață nu este potrivit pentru oricine, datorită turelor lungi de lucru, de aproximativ 12 ore pe zi, și a muncii fizice solicitante.

Atracția financiară și timpul liber generos fac ca acest regim de lucru să fie atractiv pentru tinerii în căutare de independență financiară și oportunități diverse de petrecere a timpului liber, conform stirileprotv.ro.