Infofinanciar > Info > Salarii de peste 1.000 de euro în România! Ce domeniu oferă aceste venituri consistente
Info

Salarii de peste 1.000 de euro în România! Ce domeniu oferă aceste venituri consistente

agent de vanzari, sursa foto bestjobs
sursa foto bestjobs

Alegerea domeniului în care dorești să lucrezi reprezintă pentru mulți oameni o provocare. Majoritatea caută job-uri care să le ofere flexibilitate din punct de vedere a programului, un salariu bun și mai ales posturi care să li se potrivească, să se plieze perfect pe setul personal de skill-uri a fiecărui individ.

Persoanele active și dinamice, vor căuta un loc de muncă și mai ale un domeniu, pe măsura personalității lor. Domeniul vânzărilor este plin de provocări și poate reprezenta o variantă bună pentru cei care își doresc câștiguri considerabile. Unele job-uri în vânzări oferă salarii de peste 1000 de euro pe lună.

Nu ai nevoie de experiență profesională

Majoritatea oamenilor aleg job-uri de care nu sunt mulțumiți. În acest caz, un loc de muncă unde nu te simți bine și nu iubești ceea ce faci, nu îți va putea aduce fericire. Mulți salariați se gândesc să își schimbe profesia și să încerce alte domenii de activitate, dar sunt reținuți de lipsa de experiență și posibilitatea de a nu găsi un job atât de repede.

Dacă ești în căutare de un job nou, dar nu deții experiență poți lua în calcul domeniul vânzărilor. Este flexibil și poți începe munca în acest domeniu, fără a avea experiență profesională. Majoritatea pozițiilor din vânzări nu necesită un training specializat sau un nivel de educație superioară. Meseria este una dintre cele mai accesibile, iar tot ce ai nevoie este pasiunea pentru vânzări. În acest domeniu, trebuie să îți asumi responsabilitatea de a învăța despre clienți și de a-ți pune în practică abilitățile de comunicare.

Pentru a face o carieră în acest domeniu, este suficient să ai o poziție entry-level. Oamenii de vânzări câștigă de obicei comision, pe baza a ceea ce vând. Acest tip de recompensă este benefic pentru motivarea oamenilor. De asemenea, ridica potențialul angajaților, care muncesc cu un scop anume.

Salariu impresionant pentru vânzătorii de top

Pozițiile care oferă oportunități nelimitate de comision permit, de asemenea, un salariu impresionant pentru vânzătorii de top. Pozițiile cele mai importante pot oferi salarii de până la 1000 de euro pentru angajați.

Un exemplu este postul de Sales Executive. Angajatul este responsabil de vânzări directe, promovarea serviciilor și încheierea de contracte noi. Salariile se încadrează între 1335 – 1475 de euro net pe lună. În continuare, un post care oferă un salariu mare este cel de agent de vânzări pentru magazinele pet-shop. Printre cerințe acestui job se numără experiența în comercializarea produselor din pet-shop-uri și farmacii veterinare, iar oferta salarială pornește de la 1100 de euro.

Un expert în vânzări, specializat în licitații de aparate medicale, primește o ofertă salarială cuprinsă între 1000 – 1300 euro lunar. Business Development Manager este o funcție care presupune construirea unei relații semnificative cu donatorii financiari, pentru a sprijini implementarea proiectelor care au ca scop îmbunătățirea educației și a potențialului general al copiilor din România.  Oferta salarială este de 1110 – 1225 euro. Aceste date sunt oferite de BestJobs, platformă de recrutare online din România, conform ProTV.