Infofinanciar > Info > S-a luat decizia finală! Află dacă vor fi închise supermarketurile în weekend
Info

S-a luat decizia finală! Află dacă vor fi închise supermarketurile în weekend

Program mai scurt pe weekend în supermarketuri
Sursa foto: caleaeuropeana.ro

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a confirmat că propunerea de a restricționa programul magazinelor mari în weekend nu va fi implementată, deoarece decizia a fost deja luată în acest sens.

,,Decizia este foarte clară. Nu se pune problema închiderii supermarketurilor în weekend. Am avut discuție cu retailerii mici care au și procesare, zootehnie și magazine de desfacere, cât și cu retailerii mari. Vreau să închidem acest subiect. Nu se vor închide”, a declarat ministrul Agriculturii.

Barbu subliniază că nu a fost vorba despre o inițiativă venită din partea comercianților, ci despre o discuție simplă purtată în cadrul Guvernului. „Programul nu va fi modificat și magazinele vor rămâne deschise la fel ca acum”, a zis ministrul.

În legătură cu declarația premierului Marcel Ciolacu, care menționa că va examina această propunere. Având în vedere exemplele din mai multe state europene care au magazinele închise în weekend, Barbu a subliniat că subiectul este încheiat, conform stiripesurse.ro.