Infofinanciar > Lumea la zi > Rusia a răspuns după cererile lui Zelenski! Oficialii de la Kiev fac declarații „delirante”
Lumea la zi

Rusia a răspuns după cererile lui Zelenski! Oficialii de la Kiev fac declarații „delirante”

Rusia invitată de Ucraina la un summit de pace (sursă foto: SkyNews)
Sursa foto: arhiva companiei

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a transmis că Volodimir Zelenski, face declarații delirante. Asta din cauza situației de pe fronturi.

După cum a transmis Dmitri Peskov, reprezentanții regimului de la Kiev au transmise mai multe declarații pe parcursul ultimelor zile. Acesta a mai precizat că în unele momente ei au alunecat chiar și pe o pantă excesivă.

„Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și reprezentanții regimului de la Kiev fac declarații delirante, din cauza situației de pe fronturi”, a declarat Dmitri Peskov.

„Unii reprezentanți ai regimului de la Kiev și, chiar Zelenski, au făcut numeroare declarații, în ultimele zile. Alunecând de fapt pe o pantă delirantă. Acest fapt se datorează poziției extrem de nefavorabile ale forțelor regimului de la Kiev pe fronturi”, a mai precizat Peskov. El a comentat apelul lui Zelenski.

Președintele ucrainean a cerut Occidentului să se implice mai mult în conflictul de la el din țară. Asta din cauza situației faptului că trupele ucrainene din prima linie a frontului se află într-o situație nefavorabilă, a mai transmis Peskov.

Un alt lucru menționat de oficialul rus este faptul că în același timp, Kievul își dă seama că nici aprovizionare din ce în ce mai mare cu arme nu va putea modifica dinamica de pe câmpul de luptă, informează stiripesurse.ro