Infofinanciar > Info > Deja se înghesuie lumea pentru un sejur la mare! Cererile au crescut cu 27%
Info

Deja se înghesuie lumea pentru un sejur la mare! Cererile au crescut cu 27%

Rezervare pentru vacanță la mare! Hotelierii au extins termenul
Sursă foto: dreamstime.com

Potrivit informațiilor oferite de un tur-operator specializat în turismul de litoral, rezervările pentru vacanțe la mare în vara anului 2024 au înregistrat o creștere de 27% în perioada octombrie 2023 – martie 2024. Comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Oferta de reduceri pentru înscrieri timpurii va fi extinsă și în luna aprilie.

,,Tendinţa de a rezerva sejurul cu câteva luni înainte de vacanţă a revenit. E un obicei la care mulţi români au renunţat în ultimii ani pe fondul pandemiei. Din cauza conflictelor militare. Însă, constatăm că programul Înscrieri Timpurii este accesat de tot mai mulţi turişti care vor să aibă garanţia unui sejur rezervat pentru a scăpa de stresul planificărilor pe ultima sută de metri.

Datele centralizate din octombrie 2023 până astăzi, la finalul lunii martie, arată o creştere cu 27% a rezervărilor realizate pentru sezonul estival faţă de acelaşi interval de referinţă din 2022-2023″, afirmă Ionuţ Nedea, CEO.

Promoțiile speciale din cadrul programului Înscrieri Timpurii se încheie la data de 31 martie. Mulți hotelieri de pe litoralul românesc au optat să extindă durata de valabilitate a acestor oferte, conform agerpres.ro.