Infofinanciar > Info > Planuri mari de la 1 mai. O stațiune de pe litoral vine cu noi atracții pentru turiști
Info

Planuri mari de la 1 mai. O stațiune de pe litoral vine cu noi atracții pentru turiști

Stațiunea din România care o să fie ținta turiștilor
Sursă foto: hoteldedal.ro

O stațiune din România care a fost neglijată de către turiști anul trecut ar putea cunoaște o revigorare începând cu 1 mai. Deși România găzduiește locuri cu adevărat frumoase. Mulți preferă să-și petreacă vacanțele în străinătate.

Chiar dacă în timpul iernii au fost turiști care au ales stațiunile montane românești, vara tendințele par să fie diferite. Litoralul românesc a fost uitat de mulți, astfel că mulți români s-au orientat către alte destinații. Grecia a devenit o opțiune preferată, datorită prețurilor accesibile și peisajelor deosebite.

Autoritățile nu intenționează să lase lucrurile așa cum sunt și au planuri ambițioase pentru a revitaliza stațiunea Mamaia, care anul trecut a fost evitată de turiști. Cu o lună înainte de debutul sezonului estival, activitățile pregătitoare sunt în plină desfășurare. Autoritățile se străduiesc să aducă plajele la standarde ridicate și să îndepărteze scoicile de pe nisip. De asemenea, gardurile de protecție instalate în timpul iernii vor fi demontate, conform fanatk.ro.