Infofinanciar > Info > Revoluția creditelor bancare. Revolut dă 200.000 de lei celor ce doresc bani pentru nevoi personale
Info

Revoluția creditelor bancare. Revolut dă 200.000 de lei celor ce doresc bani pentru nevoi personale

Revolut - sursa foto - stirileprotv.ro
sursa foto - stirileprotv.ro

Revolut, o bancă destul de populară în rândul românilor, a anunțat o schimbare ce va influența regulile existente pe piața creditelor. Acesta a majorat limita maximă pe care românii o pot accesa pentru a realiza un credit de nevoi personale. Multe persoane se regăsesc la un moment dat într-o situație ce poate necesita folosirea unei sume de bani rapid. Astfel, oamenii apelează la aceste credite de nevoi personale destinate unor situații neașteptate de viață.

Creditorul Revolut s-a remarcat prin această mișcare de majorare a pragului maxim de împrumut. Pentru un  credit de nevoi personale, oamenii vor putea apela la suma de 200.000 de lei. Prin această mișcare, banca digitală vine cu un mare avantaj pe piața de credite.

Creditul de nevoi personale

Suma maximă acordată clienților Revolut a fost majorată temporar de Revolut, românii reușind să obțină până la 200.000 de lei prin intermediul accesării unui credit de nevoi personale. Astfel, Revolut Bank crește limita maximă a creditelor de consum, care dețineau inițial pragul de 125.000 de lei. Pentru creditul Revolut, dobânda anuală fixă este de 9,29%. La nivel general, dobânda anuală efectivă (DAE) se ridică la 9,70%. Cei care doresc să obțină un credit la banca digitală vor fi supuși unor verificări amănunțite. Oferta care prezintă plafonul maxim al creditelor scăzut este valabilă până la data de 31 iulie 2023.

Revolut se bucură de o popularitate foarte mare în România. De la lansarea în România din august 2022, banca a acordat credite de nevoi personale de peste 90 de milioane de euro, adică 446 milioane lei. Revolut prezintă multe avantaje față de alte sisteme bancare din țară. Banca vine cu variante de credit extrem de profitabile și accesibile, care sunt extrem de importante în contextul actual al dificultății economice la nivel general. Astfel, ofertele oferite prezintă o rată a dobânzii cuprinsă între 7,99% și 16,99%. Aceștia oferă o dobândă fixă pentru întreaga perioadă de desfășurare a creditului, care poate fi de maximum 60 de luni. De asemenea, accesarea unui credit la această bancă nu prezintă obligativitatea desfășurării altor activități precum transferarea venitului în contul Revolut. Împrumuturile se realizează doar în moneda națională, adică în lei.

Un alt avantaj al Revolut este faptul că toate operațiunile bancare sunt desfășurate exclusiv digital. Oamenii nu trebuie decât să intre pe aplicație și să urmeze pașii necesari. Astfel, lipsa birocrației și a deplasărilor inutile la bancă sunt avantaje considerabile. Împrumutul este unul instant, iar semnarea contractului este realizată online. Procesul este extrem de rapid, iar oamenii pot accesa banii împrumutului rapid și fără prea multe griji.

Cine poate face un credit Revolut

Creditul Revolut este destinat românilor care au împlinit vârsta de 18 ani și realizează venituri lunare. „Produsul este disponibil pentru clienții Revolut rezidenți în România, care au peste 18 ani, istoric la Biroul de Credit și realizează venituri din salarii, pensii sau profesii liberale, care pot fi verificate din surse oficiale. Clienții care au accesat produsele de creditare Revolut pană în prezent au, în medie, un venit lunar cu 50% mai mare decât venitul mediu la nivel național.” a declarat Cristina Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Banca se mândrește de faptul că misiunea companiei este de a ușura viața românilor și de a veni cu oferte de credite accesibile, fără taxe sau comisioane adăugate pe parcurs. „Pentru Revolut, este o prioritate protejarea intereselor clienților prin promovarea unor oferte de finanțare responsabile și care să le confere acestora flexibilitate în obținerea sumelor necesare, atunci când au nevoie.” a declarat Gabriela Simion, General Manager Sucursala Revolut Bank, conform Dailybusiness .