Infofinanciar > Info > Replica prin care Putin l-a blocat pe Tucker Carlson. Ce legături are cu CIA și cine este tatăl său
Info

Replica prin care Putin l-a blocat pe Tucker Carlson. Ce legături are cu CIA și cine este tatăl său

putin-carlson-sursa foto CNN
sursa foto CNN

Întreaga lume a fost cu ochii pe jurnalistul american Tucker Carlson. Prin prisma interviului pe care l-a realizat cu unul dintre cei mai controversați lideri, președintele rus Vladimir Putin. Videoclipul interviului a devenit viral, având aproape 200 de milioane de vizualizări pe platforma de socializare X. De asemenea, discuția jurnalistului cu Vladimir Putin a strâns 15 milioane de vizualizări pe Youtube.

Acest interviu a fost extrem de analizat la nivel mondial. Astfel, au fost observate câteva aspecte uimitoare legate de declarațiile lui Vladimir Putin. Răzvan Dumitrescu, realizator TV în cadrul Antena 3, a evidențiat câteva detalii legate de discuția celor doi, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Legăturile lui Tucker cu CIA

„TUCKER, PUTIN și câteva lucruri de background mai puțin știute! Sunt lucruri pe care nu le spun public, nu pentru că doresc să le țin secrete ci pentru că, pentru cineva neavizat, pot părea știintifico-fantastice! Unde mai pui că mulți se vor supăra când vor afla una sau alta, pentru că le strica percepția pe care și-o doreau cu orice preț asupra unor evenimente!
Acum, să vorbim puțin despre TUCKER CARLSON. Nu știu câți au remarcat la un moment dat următoarea fraza a lui PUTIN: <Cu ajutorul CIA, bineînțeles. Organizație căreia ai vrut să i te alături pe vremuri, din câte înțeleg. Slavă cerului că nu te-au primit. Chiar dacă este o organizație serioasă, din câte știu>.

Tatăl lui Tucker

Din acel moment o mimica de <pokerface> a apărut pe fata jurnalistului…A rămas cu acel aspect strâmb, nenatural, pana la finalul interviului! Cumva părea ca Putin avea multe informații despre el si i-a servit asta profilactic, just in case, pentru a-l tine cuminte! Dar plecând de la acest moment, un background ar fi necesar…Câți dintre voi știu oare cine e tatăl lui TUCKER?
DICK ( Richard) CARLSON a fost ambasador al SUA in Seychelles dar mult mai important decât asta, a fost șef la Vocea Americii si Radio Marty, postul care emitea din SUA pentru disidenta cubaneza… Inutil să vă povestesc ce înseamna asta sub aspectul unor instituții cu trei litere, nu?

Tema Transilvania-Romania

Ei bine, ceea ce știți probabil și mai putini este ca Dick , tatăl lui Tucker, era în 2021 director de politici la o firma de lobby-POLICY IMPACT , aflată sub contract cu guvernul lui …VIKTOR ORBAN. Lobby pentru Orban al Ungariei… Va reamintiți de prelegerile lui Tucker la Budapesta și de tema Transilvania-Romania, strecurată de el și atunci dar și în interviul cu PUTIN?
Acum, despre interviu! La acest nivel toate interviurile sunt negociate! Nu se poate altfel. Că unele ies mai bine sau mai prost, asta e altceva! Cine crede că te duci acolo și liderul mondial află în timpul discuției care sunt temele și ce îl întrebi, se însală amarnic!

Testarea principiilor

A fost util acest interviu? Pentru mine da pentru că a testat și principiile unora!
De pilda, Guy Verhofstadt, fost premier al Belgiei, acum europarlamentar cerea sancțiuni europene pentru Tucker , imediat ce s-a aflat că face interviu cu Putin…Nu, nu a mai așteptat difuzarea, să vadă măcar despre ce e vorba!
Cum solicitări de interviu cu Putin au făcut și alți jurnaliști celebri occidentali (nu am fi aflat asta daca Tucker, împăunat cum e el, nu ar fi pretins că e singurul care a încercat, imediat sosind și replicile celorlalți!) dar au fost refuzați , sunt curios daca același politician Verhofstadt ar fi cerut sancțiuni și pentru ei dacă Putin le-ar fi acordat interviu! Nu de alta dar e relevantă și tolba de principii pe care o poarta în spate unii lideri europeni” a spus Răzvan Dumitrescu, realizator TV Antena 3, în cadrul unei postări pe Facebook .