Infofinanciar > Info > Rămânem fără apă caldă și căldură! Zonele afectate
Info

Rămânem fără apă caldă și căldură! Zonele afectate

apă caldă și căldură
sursa foto: arhiva companiei

Termoenergetica a anunțat că va întrerupe furnizarea de apă caldă și căldură în mai multe blocuri din București. Utilitățile vor fi sistate timp de cinci zile, din cauza unor lucrări planificate în sectoarele 2, 3 și 5.

CMTEB S.A. anunţă continuarea lucrărilor de modernizare a conductelor de termoficare în cadrul șantierelor deschise prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), pe Magistrala 2 Sud, cu o vechime de aproape 60 de ani”, a transmis Termoenergetica.

Lucrările includ înlocuirea conductelor și montarea de blinduri. Acestea urmează să aibă loc în perioada 1-5 aprilie 2024 în sectoarele 2, 3 și 5. Astfel, bucureștenii vor sta 5 zile fără apă caldă și căldură

Zonele afectate includ:

-Bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 2;

-Bulevardul Ștefan cel Mare din Sectorul 2;

-zona Stadionului Olimpia din Sectorul 3;

-Strada Panduri din Sectorul 5.

Operațiunile vor viza dezafectarea și montarea noilor porțiuni de conductă, precum și lucrările de montare a provizoratelor sau sudurilor pentru blinduri. Termoenergetica asigură clienții că echipele lor lucrează permanent pentru a rezolva problemele și oferă informații la numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert, potrivit dailybusiness.