Infofinanciar > Info > Rafila și intenția de a candida la alegerile pentru Parlamentul European! „Am experiența necesară”
Info

Rafila și intenția de a candida la alegerile pentru Parlamentul European! „Am experiența necesară”

Rafila anunță un nou spital! Este dedicat pacienților cu arsuri grave
sursa foto arhiva companiei

Alexandru Rafila, ministru al Sănătății, și-a făcut publică intenția de a candida la alegerile pentru Parlamentul European.

Acesta susține că va fi pe lista PSD, decizia lui fiind deja aprobată de PSD Sector 2. El a mai spus că așteaptă și decizia PSD București, iar apoi conducerea națională a PSD va face lista finală a partidului.

„Mi-am depus opţiunea pentru candidatură la organizaţia PSD Sector 2 pentru alegerile europarlamentare. Colegii au aprobat în unanimitate această candidatură şi mă bucur, le mulţumesc. Sigur, este un prim pas, urmează ca organizaţia PSD Bucureşti şi conducerea partidului să definitiveze o listă”, a explicat, duminică, la Digi 24, Alexandru Rafila.

El a precizat că sunt mulţi care visează să meargă la Bruxelles sau în Parlamentul României, dar că „e important să ne gândim de ce facem acest lucru”.

„Am suficient de multă experienţă şi un pic de interrelaţionare internaţională pentru că am avut ocazia să lucrez în diverse zone încât să pot ajuta România din Parlamentul European”, a menţionat Rafila, potrivit Ziare.com.