Info

Prognoza meteo pentru 12 noiembrie! Cum să vă pregătiți pentru weekend

meteo
sursa foto b1tv

Valorile termice diurne sunt cuprinse între 8 și 16 grade. Valori care sunt în general peste cele normale pentru această perioadă.

Cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice unde pe alocuri va ploua mai ales în primele ore.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona înaltă. Valorile termice diurne se vor situa în general peste cele normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 8 și 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului în regiunile sudice, unde doar izolat va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 8 grade. Cu precădere dimineața și noaptea, în zonele joase de relief local se va forma ceață. 

Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

În capitală valorile termice  vor fi ușor mai mari față de mediile multianuale, cu o maximă de 13…14 grade. Cerul va avea înnorări mai ales la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade, mai scazută spre 1 grad în zona periurbană. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

13 noiembrie

Temperaturile așteptate duminică se vor situa în general peste mediile multianuale specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasă sau ceață la începutul zilei și noaptea în zonele joase de relief unde izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. 

În capitală valorile termice vor fi mai mari față de cele specifice perioadei, cu o maximă de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, potrivit RomâniaTv.