Infofinanciar > Lumea la zi > Prințesa de Wales revine în atenția publicului! A reluat un proiect împreună cu Prințul de Wales
Lumea la zi

Prințesa de Wales revine în atenția publicului! A reluat un proiect împreună cu Prințul de Wales

Kate Middleton a anunțat că are cancer! Prințesa de Wales nu a mai fost văzută de câteva luni
sursa foto arhiva companiei

Prințesa de Wales a avut o tentativă de revenire alături de prințul William, emițând prima actualizare a proiectului său de la diagnosticul de cancer de la începutul acestui an.

Kate, în vârstă de 41 de ani, a făcut acest lucru cu ocazia Săptămânii de conștientizare a sănătății mintale, într-o postare comună cu Prințul de Wales, subliniind luptele psihologice cu care se pot confrunta tinerii fermieri.

Prințesa de Wales lucrează cu comunitatea agricolă

Cuplul a scris pe X (Twitter) prin intermediul contului regal Kensington: „În această #MentalHealthAwarenessWeek am adus împreună pe inspiraționalul Sam Stables de la We Are Farming Minds și pe strălucitul Farmer Will pentru un film foarte special.

„Petrecând o zi împreună la ferma lui Sam din Hereford, ei au discutat despre sănătatea mintală în comunitatea agricolă, găsirea de sprijin și Strategia de sănătate mintală a Ducatului de Cornwall”.

Deși prințesa nu apare personal în videoclip, care poate fi vizionat integral pe YouTube, acesta a fost produs atât de ea, cât și de William.
Se crede că munca la proiectul agricol a început înainte de boala ei actuală.

Postarea vine după ce prințesa s-a adresat ultima dată publicului într-un videoclip emoționant în care a cerut spațiu și intimitate în timp ce se supune unei chimioterapii preventive.

Dezvăluirea a venit în martie, după o perioadă de control intens asupra locului unde se află după ce a luat o pauză de la serviciul public pentru o operație abdominală planificată în ianuarie.
Deși la momentul respectiv nu se credea că afecțiunea ei era canceroasă, boala a fost descoperită ulterior.

Ea a explicat că a fost nevoie de timp pentru a le explica în mod corespunzător situația ei și celor trei copii mici ai prințului William – George, 10 ani, Charlotte, nouă ani, și Louis, șase ani.

Îndatoriri pentru Casav Regală

Revenirea lui Kate la muncă vine după ce regele Charles, în vârstă de 75 de ani, care are și el cancer, a început din nou să aibă îndatoriri în public la sfârșitul lunii trecute, scrie Independent.

În ciuda rapoartelor potrivit cărora ar urma să își asume un program de vară redus, chiar săptămâna trecută monarhul a întreprins cinci angajamente în decurs de 48 de ore.

A fost atât de ocupat încât a invocat programul său încărcat ca motiv pentru care nu s-a putut întâlni cu Prințul Harry în scurta sa vizită în Marea Britanie din această lună.

Cu toate acestea, regina Camilla l-a avertizat pe rege să nu exagereze, în ciuda dorinței sale de a reveni la normalitate. Kate a fost văzută ultima dată în public în ziua de Crăciun, când a participat la slujba religioasă de pe domeniul Sandringham, așa cum este tradiția, împreună cu familia sa.

În prezent, nu se așteaptă ca ea să participe la niciun eveniment public în viitorul apropiat, inclusiv la nunta mondenă a anului dintre ducele de Westminster și Olivia Henson, care va avea loc la catedrala din Chester pe 7 iunie.

Cu toate acestea, William va fi prezent la celebrarea listei de 400 de invitați și se pare că va servi ca ușier.