Infofinanciar > Info > Primăvară în oraș, iarnă la munte. Vești bune pentru iubitorii de frig
Info

Primăvară în oraș, iarnă la munte. Vești bune pentru iubitorii de frig

Primăvară în oraș, iarnă la munte. Vești bune pentru iubitorii de frig
Sursa foto: Trecator.ro

Știri bune pentru pasionații sporturilor de iarnă! Autoritățile anunță că acest weekend se va putea schia în condiții excelente în Poiana Brașov.

Ninsorile recente au adus un strat consistent de zăpadă pe pârtiile din Poiana Brașov, care acum măsoară aproximativ 30 de centimetri. Astfel, în prima parte a zilei, iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de condiții ideale pentru schi și snowboard, având la dispoziție un strat generos de zăpadă de aproximativ 30 de centimetri.

În unele zone, stratul de zăpadă bătătorită pe pârtii ajunge la aproximativ 35 de centimetri. De asemenea, în zona stației inferioare a telescaunului Ruia, grosimea stratului de zăpadă este de 30 de centimetri. În acest weekend, schiatul va fi posibil din zona superioară a masivului.

,,Se poate schia pe pârtiile din zona superioară a masivului. Deși zăpada este momentan umedă și grea. Be așteptăm la un weekend excelent pentru schi, deoarece stratul de zăpadă este consistent, iar temperaturile sunt relativ scăzute”, zice Sorin Toarcea, conform b1tv.ro.